Următoarea colecţie capsulă de la H&M va fi semnată Alexander Wang

Gigantul suedez de îmbrăcăminte a dezvăluit următorul designer cu care va colabora pentru o nouă colecţie capsulă. Acesta este nimeni altul decât tânărul Alexander Wang.

Gigantul suedez de îmbrăcăminte a dezvăluit următorul designer cu care va colabora pentru o nouă colecţie capsulă. Acesta este nimeni altul decât tânărul Alexander Wang.

După piese semnate Isabel Marant, Maison Martin Margiela, Lanvin şi Versace, fashionistele colecţionare de itemuri din colecţii capsulă îşi vor putea adăuga noi ţinute în garderobă. Cu eticheta Alexander Wang! Ieri, H&M a dat publicităţii numele următorului designer cu care va realiza o nouă colecţie capsulă, continuând tradiţia începută în 2004. Pe 6 noiembrie, în magazinele din întreaga lume, dar şi online vom găsi piese semnate Alexander Wang for H&M. Colecţia de toamnă-iarnă 2014-2015 va avea în componenţă piese casual, sporty-urban, în stilul atât de cunoscut al tânărului designer. Talentatul newyorkez (actualul director de creaţie al casei de modă Balenciaga) spune: „Sunt încâtntat să fac parte din acest proiect. A fost foarte amuzant să lucrez cu dinamica echipă de la H&M. Sunt foarte deschişi la inovaţie“. Iar Margareta van den Bosch, creative adviser la H&M a adăugat: „Wang este unul dintre cei mai importanţi designeri ai acestor timpuri. Ştie exact ce îşi doresc oamenii să poarte şi face totul cu atât de multă energie şi pasiune!“.

Colecţia Alexandre Wang X H&M va ajunge în 250 de magazine şi online pe 6 noiembrie şi va include o linie pentru femei şi una pentru bărbaţi.

H&M a colaborat, începând cu 2004, cu designeri ca Stella McCartney, Viktor&Rolf, Lanvin, Versace, Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, Maison Martin Margiela, Isabel Marant, Marni, Comme de Garçons, Sonia Rykiel.

Foto: Yannis Vlamos