Sarah Jessica Parker lansează o linie de pantofi

Nu, oricât de mult ne-am dori, nu este vorba aici despre o continuare a sezoanelor Sex And The City. În schimb, lansarea noii colecţii de pantofi a actriţei vine ca o confirmare la zvonurile ce se vehiculau anul trecut.

Nu, oricât de mult ne-am dori, nu este vorba aici despre o continuare a sezoanelor Sex And The City. În schimb, lansarea noii colecţii de pantofi a actriţei vine ca o confirmare la zvonurile ce se vehiculau anul trecut. Când şi unde? La Nordstrom, pe data de 28 februarie, însă colecţia fashionistei va fi disponibilă şi pe site-ul britanic al magazinului (Nordstrom.com). Prima sa linie de footwear a fost prezentată în exclusivitate pe site-ul Vogue.co.uk. Poţi vedea aici câteva modele pe care orice glam girl ar vrea să le aibă în dressing.

Paleta de culori nu se reflectă în creaţiile artistei sub forma unor combinaţii monotone, căci stilul ei feminin e foarte uşor de observat în fiecare model. Ele diferă: de la stilettos cu toc, la platforme comode, iar preţurile încep de la 195 de dolari.

„M-am inspirat din trecut: din fundele pe care mi le puneam în păr atunci când eram tânără, din garderoba cu accente florale cu care m-am obişnuit în Sex and the City şi din referinţele clasice ale stilului anilor 70-80“, spune actriţa. „Cred cu desăvârşire în calitate şi în piesele care rezistă trecerii timpului. Am creat colecţia aceasta în speranţa că femeile o vor purta cu la fel de mult drag şi peste câţiva ani“.

Linia semnată Sarah Jessica Parker include, de asemenea, o secţiune cu genţi şi un trench coat, creat special pentru a pune în evidenţă accesoriile. Zvonurile lansării acestei colecţii au început să apară încă din vara anului trecut, când actriţa a şi confirmat faptul că va colabora cu George Malkemus, CEO la Manolo Blahnik, brand-ul pe care Carrie Bradshaw l-a aşezat cu grijă pe harta fashion-ului pe parcursul celor 6 sezoane Sex and the City.