Resort 2014, o colecţie plină de eleganţă

Cea mai nouă colecţie a Lorenei Sarbu, “Resort 2014”, păstrează linia romantică şi propune o feminitate impregnată de eleganţă şi graţie.

Cea mai nouă colecţie a Lorenei Sarbu, “Resort 2014”, păstrează linia romantică şi propune o feminitate impregnată de eleganţă şi graţie.

Rămânând fidelă  dragostei  pentru  culoare şi formă, Lorena Sarbu a creat o colecţie de rochii perfecte pentru femeile care emană senzualitate şi feminitate.  Rochiile sunt realizate din materiale uşoare, îmbogăţite cu aplicaţii de dantelă fină, paiete aurii şi franjuri. 

Sursa de inspiraţie pentru această nouă colecţie a fost vacanţa petrecută de Lorena în Caraibe. “Am lucrat la această colecţie timp de trei luni – în total am realizat 40 de piese care îmbină feminitatea cu eleganţa clasică”. Culorile pe care am mizat de această dată au fost: rozul puternic, roşul, o combinaţie de alb cu auriu, turcoaz şi nude. Colectia a fost deja prezentată la New York şi la Paris, acolo unde se găseşte deja în magazinele din Park Hyatt Paris-Vendôme. În plus, rochiile vor putea fi găsite şi în magazinele Neiman Marcus din Statele Unite. În România pot fi comandate de pe site-ul neimanmarcus.com. Lorena Sarbu a declarat că îşi doreşte să se extindă şi pe piaţa britanică, dar şi în Asia şi, de ce nu, să-şi deschidă un magazin şi în România.

Lorena Sarbu

Lorena Sarbu este o timişoreancă ce locuieşte de câţiva ani în Beverly Hills, iar creaţiile sale vestimentare sunt din ce în ce mai căutate în America. De la rochii pentru păpuşile ei preferate a ajuns să creeze vestimentaţie pentru celebrităţile de la Hollywood. Diva Eva Longoria, cunoscută din “Neveste Disperate”, sau Blake Lively din “Gossip Girl” sunt numai câteva din vedetele care i-au purtat creaţiile. La decernarea premiilor “Globul de Aur” din acest an, Kelly MacDonald, actriţa din “No Country for Old Men”, a purtat o rochie creată de Lorena Sarbu.

Intră în galeria foto alăturată şi vezi mai multe rochii realizate de Lorena Sarbu