“Resort 2014” este cea de-a patra colecţie din portofoliul Lorenei Sarbu

Cea mai nouă colecţie a Lorenei Sarbu, “Resort 2014”, păstrează linia romantică şi propune o feminitate impregnată de eleganţă şi graţie, aceleaşi caracteristici care i-au adus succesul în randul vedetelor de la Hollywood.

Cea mai nouă colecţie a Lorenei Sarbu, “Resort 2014”, păstrează linia romantică şi propune o feminitate impregnată de eleganţă şi graţie, aceleaşi caracteristici care i-au adus succesul în randul vedetelor de la Hollywood. Lorena Sarbu a creat o colecţie de rochii perfecte pentru femeile care emana senzualitate si feminitate.  Rochiile designerului român sunt realizate din materiale uşoare, vaporoase, îmbogăţite cu aplicaţii de dantelă fină, paiete aurii şi franjuri. 

“Cea mai noua colecţie pe care am terminat-o recent cuprinde 40 de piese. Am numit-o “Resort 2014″ si am lucrat la ea timp de trei luni. Culorile pe care am mizat de această dată au fost: rozul puternic, roşul, o combinaţie de alb cu auriu, turcoaz şi nude. În plus, am ales aplicaţii de broderii delicate, care  dau un aer plin de farmec creaţiilor mele”, spune designerul român care a decis să trăiască din anul 1998 în Statele Unite ale Americii.

Designerul de origine română stabilit la Hollywood a ales să-şi prezinte cea mai nouă colecţie, zilele trecute, dar şi lansarea atelierului său din Los Angeles, într-o manieră inedită: şi-a transformat propria casa din Beverly Hills într-o veritabilă scenă pentru defilare.