Premii chic la GLAMOUR Fashion Street: înscrie-te şi tu!

Vino pe 11 octombrie, începând cu ora 18.00, la AFI Palace Cotroceni (zona pasarelei) şi poţi fi protagonistă pe cel mai glam catwalk al sezonului. Avem premii chic pentru cele mai stylish participante.

Vino pe 11 octombrie, începând cu ora 18.00, la AFI Palace Cotroceni (zona pasarelei) şi poţi fi protagonistă pe cel mai glam catwalk al sezonului. Avem premii chic pentru cele mai stylish participante.

Aşadar, cele mai frumoase 10 ţinute vor fi premiate cu câte un parfum (Dolce&Gabbana The One Limited Edition sau Escada Especially Elixir), dar şi cu premii speciale de la Camaieu şi NIVEA.

Eşti pasionată de modă şi eşti la curent cu tot ceea ce se poartă în acest sezon? Vrei să păşeşti pe cea mai lungă pasarelă a modei? Trimite un e-mail cu datele tale de contact la glamour@m.ro. Cele mai interesante 20 de ţinute care vor defila pe catwalk vor fi premiate cu câte un produs Camaieu şi cu câte un set Nivea, care conţine o cremă NIVEA Soft Limited Edition 2013 şi un balsam de buze delicious NIVEA Lip Care pentru o îngrijire corespunzătoare în sezonul rece.

 

Vrei să participi în public la cea mai spectaculoasă defilare de modă? Înscrie-te pe glamour@m.ro specificând acest lucru şi poţi primi unul dintre zecile de premii surpriză pe care ţi le-am pregătit. 

 

Foto: Yannis Vlamos