O săptămână de reduceri, numai cu GLAMOUR Shopping Card

Între 7 şi 13 aprilie ai parte de promoţii speciale şi reduceri de până la 30% la o mulţime de magazine din ţară.

Numărul de aprilie al revistei GLAMOUR a apărut deja la chioşcuri. Împreună cu revista vei găsi cardul GLAMOUR Shopping Card, cu care poţi avea reduceri şi promoţii de până la 30% în zeci de magazine din ţară.

În luna aprilie, înnoieşte-ţi garderoba, alături de revista GLAMOUR, în cadrul săptămânii speciale de cumpărături, GLAMOUR Shopping Week. Astfel, odată cu revista GLAMOUR de aprilie (în două formate, să-ţi alegi varianta preferată), vei primi cardul GLAMOUR Shopping Card, cu care ai parte de reduceri şi promoţii în sute de magazine din ţară.

Când poţi să pleci la shopping? Începând de luni, 7 aprilie, până duminică, 13 aprilie, o mulţime de magazine şi branduri cunoscute îţi vor oferi reduceri de până la 30% doar la prezentarea acestui card la casa de marcat sau promoţii speciale. 

Ai oferte speciale şi reduceri de până la 30% la brandurile tale preferate, în toată ţara: Bata, B&B Collection, Be in time, Cărtureşti, Cielo Venezia, Desigual, Gatta, Guban, Karen Millen, Kendra, Marionnaud, Meli Melo, Melkior, Mio Bio, New Yorker, Nissa, OPTIblu, Pandora, Parfois, Pepper, SENSIblu, Sephora, Splend’or, Yves Rocher.

Găseşti lista completă de promoţii în galeria foto de aici.

Foto: Yannis Vlamos