O săptămână de reduceri, doar cu GLAMOUR Shopping Card

Numărul de noiembrie al revistei GLAMOUR a apărut deja la chioşcuri. Împreună cu revista vei găsi cardul GLAMOUR Shopping Card, cu care poţi avea reduceri şi promoţii de până la 30% în sute de magazine din ţară.

Numărul de noiembrie al revistei GLAMOUR a apărut deja la chioşcuri. Împreună cu revista vei găsi cardul GLAMOUR Shopping Card, cu care poţi avea reduceri şi promoţii de până la 30% în zeci de magazine din ţară.

În luna noiembrie, înnoieşte-ţi garderoba, alături de revista GLAMOUR, în cadrul săptămânii speciale de cumpărături, GLAMOUR Shopping Week. Astfel, odată cu revista GLAMOUR de noiembrie, vei primi cardul GLAMOUR Shopping Card, cu care ai parte de reduceri şi promoţii în sute de magazine din ţară.

Când poţi să pleci la shopping? Începând de luni, 4 noiembrie, până duminică, 10 noiembrie, o mulţime de magazine şi branduri cunoscute îţi vor oferi reduceri de până la 30% doar la prezentarea acestui card la casa de marcat.

Săptămâna viitoare ai oferte speciale şi reduceri de până la 30% la brandurile tale preferate: Aldo, B&B Collection, Be in time, Benvenuti, C&A, Camaïeu, Centrofarm, Cropp, Desigual, Kendra, Marionnaud, Motivi, New Yorker, Otter, Parfois, Pandora, Plafar, Reserved,  Sensiblu, Sephora, Splend’or, superjeans.ro, Swarovski, Yves Rocher.

Parteneri principali: Ariel şi Lenor.

Foto: Yannis Vlamos