O colecţie perfectă pentru serile de vară

Una dintre rochiile colecţiei imaginate de designerul român Silvia Terziu a fost inclusă într-o expoziţie de modă de la Paris.

 

Una dintre rochiile colecţiei imaginate de designerul român Silvia Terziu a fost inclusă într-o expoziţie de modă de la Paris.

Rochii fluide, topuri cu croieli interesante, aplicaţii preţioase: creaţiile semnat Silvia Terziu pot fi alegeri perfecte pentru o seară de vară. Designerul Silvia Terziu a reuşit, recent, o premieră pentru moda românească: una dintre piesele sale vestimentare a fost expusă la Muzeul Poştei Franceze din Paris, succesul repurtat determinând conducerea instituţiei să extindă această expoziţie în întreaga Franţă. În plus, în această vară, designerul va participa la salonul internaţional de modă Who’s Next, Paris.

Silvia Terziu

„Sunt o fire foarte curioasă şi caut mereu să fiu informată cu tot ce e nou în acest domeniu. Mă interesează ultimele tendinţe în domeniul materialelor textile (mătase, voal de mătase, materiale suprapuse) şi progresele tehnologice (leduri, imprimeuri de ultimă generaţie, executate cu laser, decupajul materialelor cu laser)“, spune Silvia, care se gândeşte serios să-i propună vedetei Lady Gaga să-i creeze o rochie doar din perle.

Silvia Terziu a urmat cursurile Liceului de Arte Plastice din Timişoara, după care a absolvit Universitatea Internaţională de Moda Esmod din Paris. Creaţiile sale au apărut în publicaţii precum France 2 sau Le Figaro. Silvia a fost discipola lui Stephane Rolland, designerul partener al Festivalului de la Cannes şi a avut şansa de a lucra alături de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton.