Murmur se extinde cu linia Take Away

Pentru primăvară-vară 2013, Murmur ne-a pregătit o surpriză minunată. E vorba de diffusion label-ul Take Away, o linie ce se bazează pe produse accesibile, uşor de purtat, din materiale comode.

 

 

Pentru primăvară-vară 2013, Murmur ne-a pregătit o surpriză minunată. E vorba de diffusion label-ul Take Away, o linie ce se bazează pe produse accesibile, uşor de purtat, din materiale comode.  Elementele de lenjerie şi perforaţiile, deja definitorii pentru brandul Murmur, sunt reinterpretate pentru Murmur Take Away în piese de zi. Sursa de inspiraţie? Ei bine, este vorba despre uniformele şcolare de la 1900, transformate în piese fetiş, de street wear.

Adreea Bădală: “Murmur Take Away are aceleaşi rădăcini ca brandul mamă, însă e mult mai versatil din toate punctele de vedere…Fiecare linie în parte are propriile realizări: Murmur este în pictorial principal în numărul din Februarie Vogue Uk (n.r.: material ce urmează să fie publicat în ediţia Glamour de aprilie), iar item-urile Murmur Take Away sunt sold-out după doar o lună pe luisaviaroma.com!”

 

Foto: Murmur

.