Înscrie-te la GLAMOUR Stiletto Run: ediţia a doua

Atenţie: pe 25 iunie te aşteptăm la Bucureşti Mall pentru cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri! Avem premii şi surprize pentru toate participantele. GLAMOUR Stiletto Run e deja la a doua ediţie în România!

Pe 25 iunie, de la ora 18.00,  te aşteptăm la Bucureşti Mall pentru cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri! Avem premii şi surprize pentru toate participantele. GLAMOUR Stiletto Run e deja la a doua ediţie în România!

Aşadar, prima clasată va primi: un voucher de 500 de euro la Tommy Hilfiger, un sistem de epilare cu lumină intens pulsată Philips Lumea SC2001, o trusă Sephora Artist Color Box şi un set FA. Plus o pereche de pantofi Sepala by Mihaela Glăvan (oferită de Redd’s). 

Premiul II: un epilator Philips SatinPerfect HP6581, o trusă Sephora Artist Color Box şi un set FA.

Premiul III: un epilator Philips SatinSoft HP6522, o trusă Sephora Artist Color Box şi un set FA.

Locurile 4-10: trusă Sephora şi set FA.

Cea mai frumoasă ţinută afişată de o concurentă va fi premiată cu un  iPad cu ecran Retina Display Wi-Fi.

După ce a făcut furori pe întreg mapamondul, crosul pe tocuri GLAMOUR Stiletto Run revine cu a doua ediţie în România! Vrei să te înscrii? Nimic mai simplu: trebuie să trimiţi un e-mail cu datele tale de contact la adresa glamour@m.ro.

Important: nu uita că pantofii admişi în competiţia de pe 25 iunie, la Bucureşti Mall, trebuie să aibă un toc de cel puţin 7 centimetri înălţime şi diametru de 2 centimetri. Şi antrenează-te!

Până pe 25 iunie, intră în galeria cu fotografiile de la ediţia de anul trecut a GLAMOUR Stiletto Run.

Pe 2 august 2012, la prima ediţie GLAMOUR Stiletto Run, în faţa AFI Palace Cotroceni, revista GLAMOUR a dat startul întrecerii adorate de fashionistele din lumea întreagă!

Sub motto-ul Pe tocuri. Fiţi gata. Start! revista GLAMOUR şi-a încurajat  cititoarele să abordeze moda cu umor şi să se lase angrenate în cea mai simpatică competiţie a verii.

Inventat în Olanda în martie 2006, concursul glam de alergat pe tocuri a făcut furori pe întreg mapamondul: fashionistele din Germania au intrat în cursă în 2006 la Berlin iar exemplul lor a fost urmat de glam girls în Rusia, în iulie 2007. Din 2008 pasiunea pentru alergatul pe tocuri le cuprinde şi pe cititoarele GLAMOUR din Suedia iar în aprilie 2011 pe cele din Africa de Sud.