Înscrie-te la ediţia a patra GLAMOUR Stiletto Run!

Pe 14 iunie, de la ora 15.00, te aşteptăm pe Bd. Kiseleff, în zona MTR, pentru cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri! Avem un dulap de pantofi drept premiul cel mare, premii şi surprize pentru toate participantele. GLAMOUR Stiletto Run e deja la a patra ediţie în România!

Pe 14 iunie, de la ora 15.00, te aşteptăm pe Bd. Kiseleff,  în zona MTR, pentru cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri! Avem un dulap de pantofi drept premiul cel mare, premii şi surprize pentru toate participantele. GLAMOUR Stiletto Run e deja la a patra ediţie în România!

Premiile ediţiei a IV-a a GLAMOUR Stiletto Run:

  • 1 voucher de 1.000 de euro de la Guban
  • 3 vouchere BUCHAREST SHOPPING (unul de 400 de euro şi două de câte 200 de euro)
  • 10 perechi de ochelari de soare Polaroid oferiti de OptiBLU
  • un outfit în spiritul Redd’s Mojito

… şi multe alte premii! 

Până acum, cititoarele GLAMOUR au participat la 3 ediţii GLAMOUR Stiletto Run! Sub motto-ul Pe tocuri. Fiţi gata. Start! revista GLAMOUR şi-a încurajat  cititoarele să abordeze moda cu umor şi să se lase angrenate în cea mai simpatică competiţie a verii.

Inventat în Olanda în martie 2006, concursul glam de alergat pe tocuri a făcut furori pe întreg mapamondul: fashionistele din Germania au intrat în cursă în 2006 la Berlin iar exemplul lor a fost urmat de glam girls în Rusia, în iulie 2007. Din 2008 pasiunea pentru alergatul pe tocuri le cuprinde şi pe cititoarele GLAMOUR din Suedia iar în aprilie 2011 pe cele din Africa de Sud. În 2012 se desfăşoară primele ediţii GLAMOUR Stiletto Run şi în România şi Ungaria.

Parteneri: Redd’s, AVON, Kiss FM