GLAMOUR Stiletto Run vine la mare!

Cea mai îndrăgită competiţie a fetelor glam vine în luna august şi la mare! Te aşteaptă o mulţime de premii!

Cea mai îndrăgită competiţie a fetelor glam vine în luna august şi la mare! Te aşteaptă o mulţime de premii!

Pe 2 august, de la ora 18.00,  te aşteptăm la Constanţa, la City Park Mall pentru cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri! Avem premii şi surprize pentru toate participantele. GLAMOUR Stiletto Run e deja la a treia ediţie în România!

La începutul lunii august, vă aşteptăm la mare la cea mai glam întrecere. Vă dezvăluim câteva dintre surprizele ediţiei. Staţi cu ochii pe noi pentru a vedea ce alte premii pot fi câştigate la GLAMOUR Stiletto Run de la Constanţa.

MARELE PREMIU: un weekend la Spa împreuna cu 3 prietene. Participă la întrecerea pe tocuri şi, dacă eşti cea mai rapidă, câştigi un weekend de răsfăţ pentru tine şi trei dintre prietenele tale. Pachetul include 2 nopţi de cazare pentru 4 persoane la Hotel INTERNATIONAL Sinaia **** în luna august, pensiune completă, acces la piscină, saună umedă şi uscată, jacuzzi, fitness. 

Apoi, primele 25 clasate (în funcţie de timpul înregistrat la alergatul pe tocuri 50 de metri) vor primi câte un parfum Puma. Cele care ajung în top 10 vor primi şi un voucher Pandora în valoare de 450 de lei şi câte un set de cinci produse oferite de Douglas.

Special: Redd’s va oferi o pereche de pantofi Sepala by Mihaela Glăvan participantei care a dat dovadă de cel mai mult bun gust în alegerea ţinutei.

După ce a făcut o mulţime de fane pe întreg mapamondul, crosul pe tocuri GLAMOUR Stiletto Run revine cu o ediţie specială şi la mare! Vrei să te înscrii? Nimic mai simplu: trebuie să trimiţi un e-mail cu datele tale de contact la adresa glamour@m.ro până pe 31 iulie.

Important: nu uita că pantofii admişi în competiţia de pe 2 august, la City Park Mall, trebuie să aibă un toc de cel puţin 7 centimetri înălţime şi diametru de cel mult 2 centimetri. Şi antrenează-te!

Până pe 2 august, intră în galeria cu fotografiile de la ediţia din Bucureşti, 2013, a GLAMOUR Stiletto Run.

Sub motto-ul „Pe tocuri. Fiţi gata. Start!“ revista GLAMOUR şi-a încurajat  cititoarele să abordeze moda cu umor şi să se lase angrenate în cea mai simpatică competiţie a verii.

Inventat în Olanda în martie 2006, concursul glam de alergat pe tocuri a făcut furori pe întreg mapamondul: fashionistele din Germania au intrat în cursă în 2006 la Berlin iar exemplul lor a fost urmat de glam girls în Rusia, în iulie 2007. Din 2008 pasiunea pentru alergatul pe tocuri le cuprinde şi pe cititoarele GLAMOUR din Suedia iar în aprilie 2011 pe cele din Africa de Sud. În 2012 se desfăşoară primele ediţii GLAMOUR Stiletto Run şi în România şi Ungaria. 

Dacă vreţi să vedeţi cum a fost la evenimentul de la Bucureşti, intraţi aici.

Regulamentul concursului

Citeşte regulamentul concursului.