GLAMOUR Shopping Week: o săptămână întreagă de reduceri

Dăm startul la cumpărături: între 10 şi 16 noiembrie ai parte de promoţii speciale şi reduceri de până la 35% la o mulţime de magazine din Bucureşti şi din ţară.

Numărul de noiembrie GLAMOUR a apărut deja la chioşcuri. Împreună cu revista vei găsi cardul GLAMOUR Shopping Card, cu care poţi avea reduceri şi promoţii de până la 35% în zeci de magazine din Bucureşti şi din ţară.

În luna noiembrie, înnoieşte-ţi garderoba, alături de revista GLAMOUR, în cadrul săptămânii speciale de cumpărături, GLAMOUR Shopping Week. Astfel, odată cu revista GLAMOUR de noiembrie vei primi cardul GLAMOUR Shopping Card, cu care ai parte de reduceri şi promoţii în sute de magazine din ţară.

Când poţi să pleci la shopping? Începând de luni, 10 noiembrie, până duminică, 16 noiembrie, o mulţime de magazine şi branduri cunoscute îţi vor oferi reduceri de până la 35% doar la prezentarea acestui card la casa de marcat. Cardul este nominal şi se poate folosi ori de câte ori vrei, la toate magazinele participante în promoţie.

Ai oferte speciale şi reduceri de până la 35% la brandurile tale preferate, în toată ţara: Aldo, B&B Collection, Be in time, Benvenuti, Brioche Dorée, Call it Spring, C&A, Fru Fru, Gatta, Galt, Kendra, Lee Cooper, Marionnaud, Otter, Oxette, Pandora, Sabon, Sense, SENSIblu, Sephora, Splend’or.

Găseşti lista completă de promoţii în galeria foto de aici.

Foto: Yannis Vlamos

 

mirela.ujica
mirela.ujica@glamour.ro