Georgia May Jagger, Rock’N’Roll Mansion la H&M

Campania Rock’N’Roll Mansion la H&M o va avea ca protagonistă pe Georgia May Jagger, fiica lui Mick Jagger şi a lui Jerry Hall.

 

 

Campania Rock’N’Roll Mansion la H&M o va avea ca protagonistă pe Georgia May Jagger, fiica lui Mick Jagger şi a lui Jerry Hall.

Cum arată o colecţie rock în viziunea Georgiei May? Ca un mix de muzică şi modă, ea purtând în imaginile campaniei o jachetă albă de biker cu ţinte, jeanşii decoloraţi, combinaţi cu sacouri din bouclé şi o rochie lejeră, purtată cu o curea. Georgia a filmat campania într-o locaţie în stil rock, înconjurată de chitare, tobe şi motociclete. „Cred că muzica influenţează moda, şi o face de multe generaţii încoace“, declară Georgia. „Muzica induce o anumită stare de spirit, în funcţie de care oamenii îşi aleg stilul. Cred că lucrurile sunt chiar strâns legate.“ Iar stilul personal al Georgiei se reflectă în mixul colecţiei. „Nu am un look stabilit pentru fiecare zi“, spune ea. „Port ceea ce mă face să mă simt bine. Poate într-o zi e o pereche de skinny jeans şi poate în altă zi e o rochie purtată cu bocanci.“ Georgia, împlineşte 21 de ani în această lună şi se dedică întrutotul carierei în modă. „Îmi place cu adevărat ce fac acum“, spune ea. „Sunt încă tânără, aşa că îmi este greu să-mi imaginez ce voi face peste 10 ani. Îmi place mult fotografia, ar fi minunat să mă ocup de ea mai mult în viitor.“

 

Foto: H&M

.