Eşarfe încărcate de simboluri

Eşarfele KINGA VARGA sunt piese speciale, încărcate de simboluri şi magie, care o dată răsucite în jurul gâtului, te învăluie în energia culorii şi te poartă pe tărâmul de graţie al îngerilor.

Eşarfele KINGA VARGA sunt piese speciale, încărcate de simboluri şi magie, care o dată răsucite în jurul gâtului, te învăluie în energia culorii şi te poartă pe tărâmul de graţie al îngerilor.

Anca Lungu, Dana Rogoz, Livia Dila şi designerul Kinga Varga s-au implicat într-o campanile prin care să-i ajute pe copiii de la centrul din Valea Plopului: 10% din suma încasată din vânzarea acestor eşarfe este donată micuţilor. Fiecare eşarfă din noua colecţie de eşarfe-talisman realizată de Kinga Varga este încărcată de energia îngerului a cărui culoare o reprezintă.

Anca Lungu poarta eşarfa Jophiel, de culoare galbenă, denumit şi Raza Înţelepciunii şi Iluminării. Îngerul vine când ai nevoie de ghidare, să vezi mai clar drumul pe care trebuie să mergi. “Eşarfa cu aripi de înger e ca o rază de soare! Mi-am simţit sufletul cald purtând-o şi am simţit aproape şi sufletele pure ale copiilor din Valea Plopului. Eşarfa cu aripi de înger este mai mult decât o bucată fină de mătase, e o sursă de energie pozitivă pentru oricine are capacitatea să o primească”, spune Anca Lungu.

Dana se identifică cu eşarfa Îngerului Raguel, iar culoarea albastră pe care o reprezintă înseamnă armonie, iubire, iertare. “Albastrul senin al acestei eşarfe te linişteşte şi te îndeamnă să visezi cu ochii deschişi la implinirea celor mai îndepărtate visuri. O eşarfă cu poveste, aşa cum ne aşteptam de la Kinga Varga, potrivită unui spirit liber. Eu am probat-o prima oară însărcinată fiind în 9 luni şi de atunci o consider un adevărat talisman aducător de noroc”, spune Dana Rogoz.

Livia poartă eşarfa Chamuel, de culoare roşie. Denumit şi Raza iubirii, îngerul îţi insuflă iubirea de sine, ca mai apoi aceasta să se reverse asupra celorlalţi. “Când iubeşti, îţi simţi sufletul plin de baloane colorate – cum îmi spune cineva mereu… Strâng la gât eşarfa mea şi îmi doresc ca iubirea să ne încălzească inimile, Îngerul să ne fie mereu apoape”, spune Livia Dilă.

Kinga poartă eşarfa Rafael. Denumit şi Raza vindecării, îngerul care reprezintă culoarea verde vine în ajutorul tău pentru a te bucura de sănătatea corpului, a minţii şi a sufletului. “Am cunoscut în viaţa mea miracolul, am înţeles că magia ne înconjoară. Aceste eşarfe diafane sunt un talisman pentru mine, sunt modul meu de a spune că putem avea lângă noi, foarte aproape, eul nostru mai bun, varianta noastră perfectă, îngerul.”