ERDEM X H&M: Noua colecție de designer

H&M și ERDEM lansează colecția de designer în noiembrie anul acesta, iar celebrul producător Baz Luhrman semnează campania de comunicare. 

H&M a dezvăluit cel mai așteptat secret al anului. Retailerul vestimentar a anunțat că în toamnă va lansa la nivel global și în România o colecție limitată specială împreună cu designerul londonez ERDEM. Acesta  este un nume deosebit de îndrăgit de celebrități din lumea întreagă și de industria de fashion, iar creațiile sale sunt prezente în garderobele iubitorilor de modă din întreaga lume. Colecția ERDEM x H&M va fi disponibilă în magazinele selecționate din întreaga lume, precum și pe hm.com, începând cu 2 noiembrie 2017.

Pentru prima dată în cariera sa, ERDEM lansează parte a colaborării cu H&M prima sa colecție pentru bărbați, alături de modelele ce vor fi realizate pentru femei.

„Sunt foarte fericit să colaborez cu H&M și să îmi extind potențialul creativ la o scară complet nouă, inclusiv prin realizarea unei colecții pentru bărbați, fapt care reprezintă o noutate absolută pentru mine. În plus, este o veritabilă plăcere să colaborez cu Baz Luhrmann, unul dintre cei mai importanți povestitori contemporani”, a declarat Erdem.

Pentru campania de promovare și direcția creativă, H&M a ales un nume cu greutate la Hollywood, producătorul de filme Baz Luhrmann, care își va aduce viziunea în prezentarea acestei colecții către publicul larg.

 

Tags:
, ,
Silvia Cristescu
silvia_cristescu@hotmail.com