Echipa de fotbal a Italiei, îmbrăcată în Dolce & Gabbana

La campionatul mondial de fotbal din Brazilia, fotbaliştii italieni sunt îmbrăcaţi cu haine care poartă logo-ul celebrei casă de modă.

La campionatul mondial de fotbal din Brazilia, fotbaliştii italieni sunt îmbrăcaţi cu haine care poartă logo-ul celebrei casă de modă.

Dolce & Gabbana este sponsorul oficial al echipei naţionale de fotbal a Italiei încă din anul 2006 şi semnează anul acesta întreaga garderobă a sportivilor. Prin urmare, eticheta brandului italian se regăseşte pe întreaga garderobă a fotbaliştilor la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia (costumul formal, elementele echipamentului sportiv cât şi accesoriile).

Din ce e compusă uniforma fotbaliştilor? Costumul formal are trei piese din lână foarte fină bleumarin. Jacheta încheiată la doi nasturi are revere şi nasturi în aceeaşi culoare cu a costumului şi căptuşeală bleu (una din culorile echipei naţionale a Italiei), dar şi şi un element la buzunarul exterior de la piept care conţine emblema echipei. Cămaşa este albă, cu nasturi perlaţi şi manşete cu butoni, cravata este bleumarin şi conţine o fâşie cu steagul Italiei poziţionată vertical pe toată lungimea cravatei, iar pantofii şi cureaua sunt din piele şi completează cu stil întreaga ţinută.

Pentru a cincea oară, eleganţa Dolce&Gabbana onorează lumea sportului printr-un mix de tradiţie şi mândrie naţională.

Foto: Dolce&Gabbana.