Creaţiile “Art du soleil”, perfecte pentru o vară colorată

Art du soleil” este numele noii colecţii Happy Friday. Tema colecţiei este una solară, iar o parte dintre imprimeuri sunt mici simboluri ale luminii sau direcţii ce te duc cu gândul la razele soarelui.

 “Art du soleil” este numele noii colecţii Happy Friday. Designerul colecţiei, Irina Ţenovici, şi-a propus să reinterpreteze “cele mai puternice nuanţe sub impactul viu al soarelui, arta de a transforma materialele în culori şi culorile în sentimente”. În plus, pentru că tema acestei colecţii este una solară, o parte dintre imprimeuri sunt mici simboluri ale luminii sau direcţii ce te duc cu gândul la razele soarelui.

Până şi materialele folosite pentru realizarea acestei colecţii sunt aduse de pe continentul soarelui, Africa. Bumbacul cu ţesătură texturată a fost vopsit în Mali, iarimprimarea lui este parte a unei tradiţii transmisă din generaţie în generaţie de acum sute de ani. Celelalte două materiale alese pentru colecţia “Art du soleil” sunt mătasea şi vâscoza.

“Când am creat modelele acestei colecţii, m-am gândit că vor fi purtate de femei îndrăzneţe, femei care îşi doresc un stil original şi inedit, cărora nu le este teamă de culori şi care vor să se simtă extrem de feminine. “Art du soleil” înseamnă feminitate, senzualitate, originalitate, naturaleţe sau, altfel spus, arta de a fi femeie” şi-a descris Irina Ţenovici ultima colecţie.