Costumele din filmul „Rush“ poartă eticheta Gucci

Directorul de creaţie de la Gucci, Frida Giannini, a deschis arhivele Gucci pentru filmul „Rush“, cu Olivia Wilde şi Chris Hemsworth în rolurile principale.

Directorul de creaţie de la Gucci, Frida Giannini, a deschis arhivele Gucci pentru filmul „Rush“, cu Olivia Wilde şi Chris Hemsworth în rolurile principale.

 

Povestea de film a lui Ron Howards despre rivalitatea necruţătoare din Formula 1 din anii 70 a devenit acum şi mai atrăgătoare datorită Fridei Giannini, care a împrumutat arhivele Gucci departamentului de costume.

Cum playboy-ul englez James Hunt (Chris Hemsworth) îşi testează capacităţile fizice şi psihice în timpul cursei, la fel şi soţia sa supermodel (Olivia Wilde) defilează în cizme până la genunchi, mantouri îmblănite şi pălării mov cu boruri largi, toate semnate Gucci.

James Hunt (Chris Hemsworth)

„Anii 70 au fost dintotdeauna o decadă din care m-am inspirat foarte mult…E greu să te gândeşti la o profesie mai glamour decât aceea de pilot de curse în anii 70“, spune Frida.

„Stilul lui James Hunt este plin de senzualitate brută, iar outfiturile lui Chris Hemsworth sunt adaptate perfect perioadei evocate. Stilul lui Suzy Miller, jucată de Olivia Wilde, evocă esenţa Gucci: un amestec de alură sexy şi naturaleţe inocentă, definind perfect moda din acea vreme“, continuă Frida.

Suzy Miller (Olivia Wilde)

Echipa lui Hunt se luptă cu competiţia atât la curse, cât şi în fashion. Rivalul său Niki Lauda (Daniel Bruhl) şi soţia sa Marlene (Alexandra Maria Lara) vor fi îmbrăcaţi pe ecrane de Salvatore Ferragamo.

„Rush“ va apărea pe marile ecrane în această lună.

 

Foto Frida Giannini: Sakis Lalas