Cele mai purtabile trenduri pentru toamnă-iarnă 2014-2015

Fuste în stil ladylike, jachete somptuoase şi încălţări superconfortabile: noul sezon de toamnă 2014 este construit din trenduri purtabile, de care te vei îndrăgosti.

Fuste în stil ladylike, jachete somptuoase şi încălţări superconfortabile: noul sezon de toamnă 2014 este construit din trenduri purtabile, de care te vei îndrăgosti.Ştim că încă nici n-am scăpat bine de zăpadă şi că abia ne-am obişnuit cu trendurile care ne vor domina garderoba în sezonul de primăvară-vară 2014.

Însă nu ne putem abţine să nu vă dăm măcar câteva indicii despre piesele, croielile şi texturile prezentate pe catwakuri de către designeri, trenduri special pregătite pentru sezonul toamnă-iarnă 2014-2015.

Da, da, sună departe, însă te poţi folosi de idei pentru a ochi chiar din sezonul de vară acele piese care se vor dovedi foarte utile şi pentru a înfrunta cu mult aplomb şi noile uzanţle le trendurilor din sezonul viitor.

Aşadar, uitaţi de ghiocei, de soare şi vară şi visaţi la următorul sezon pentru că, nu-i aşa, moda e mereu cu un pas înaintea noastră.

Ţi-am pregătit o selecţie cu cele mai frumoase şi purtabile trenduri direct de pe catwalk şi trucuri despre cum le poţi purta la birou, la o întâlnire romantică, într-o călătorie de afaceri sau orice altă ocazie.

Toamna aceasta poţi purta culori precum: portocaliu, gri, diferite nuanţe de albastru, pastel, ori poţi opta pentru jachete călduroase din tartan, lână, caşmir.

Nu uita să îţi achiziţionezi genţi statement cu un mesaj simpatic, pantofi în stil Oxford şi o pălărie deosebită. 

Intră în galeria foto şi află care sunt cele mai cool trenduri de toamnă 2014.