Cele mai frumoase rochii haute-couture ale sezonului

Pregătiţi-vă să fiţi uimite de cele mai frumoase broderii şi de cele mai interesante croieli prezentate de designeri la Paris, în regalul creaţiilor haute-couture.

Pregătiţi-vă să fiţi uimite de cele mai frumoase broderii şi de cele mai interesante croieli prezentate de designeri la Paris, în regalul creaţiilor haute-couture.

Oh, la la! Dacă ar fi să visăm fără restricţii la rochiile pe care să le avem în garderobă, ştim cu siguranţă că am da oricât pentru o rochie Zuhair Murad şi am suspina îndelung dacă n-am putea să punem mâna pe o creaţie delicată Elie Saab. Lăsând gluma la o parte, designerii s-au întrecut pur şi simplu în această săptămână haute-couture de la Paris.

  • La Chanel, celebrităţile s-au înghesuit să prindă un loc în front row: Rihanna, Kristen Stewart, Clémence Poésy şi Natalia Vodianova au purtat, desigur, Chanel.
  • La prezentarea Atelier Versace nu ne-am putut abţine să nu ne uităm luuung după picioarele incredibile şi acum ale lui Naomi Campbell (prezentă pentru prima dată după 14 ani în deschiderea showului ei preferat).
  • Raf Simons s-a jucat cu nuanţele tari într-un stil care aminteşte, pe alocuri, de Miami Vice, iar Elie Saab a prezentat rochii perfecte pentru a spune „da“ în cele mai exclusiviste locuri de pe planetă.
  • În acelaşi timp, designerii Maison Martin Margiela nu s-au abţinut de la a şoca asistenţa (interesante şi totodată înspăimântătoare aceste cape atât de reprezentative pentru brand).
  • Asta în timp ce Giorgio Armani Privé şi Giambattista Valli au mizat pe eleganţă clasică. With a twist!
  • Remarcăm tăieturile îndrăzneţe văzute la Alexandre Vauthier, dar şi broderiile răpitor de frumoase de pe rochiile lui Zuhair Murad.
  • Jean Paul Gaultier is back in business! Şi da, extratereştii s-ar putea să existe: am văzut nişte rochii atât de SF în prezentările Iris Van Harpen!

Foto: Yannis Vlamos