Ai fi dispusă să plăteşti 300.000 de dolari pentru o rochie?

Cam la această sumă s-a ridicat licitaţia pentru o rochie de către o mamă din Marea Britanie. Şi totuşi, ce are această rochie atât de special?

Cam la această sumă s-a ridicat licitaţia pentru o rochie de către o mamă din Marea Britanie. Şi totuşi, ce are această rochie atât de special?

Prima dată nu ne-a venit să credem: licitaţia pentru o rochie ajunsese ieri, pe eBay, la 170.000 de lire sterline! Pentru o rochie confecţionată din brăţări din cauciuc reciclate. La o zi după, preţul deja ajungea deja şi mai sus. Confecţionată dintr-o mulţime de brăţări din cauciuc subţiri, rochia pare să fi fost dorită de o mulţime de fete, care s-au întrecut în a licita pentru ingenioasa piesă de îmbrăcăminte. Obsesia copiilor pentru brăţări din plastic a început în urmă cu câţiva ani, iar pe internet poţi găsi o mulţime de tutoriale despre cum poţi face modele complicate de împletituri cu acele brăţări din cauciuc. Întrebările nu au întârziat să apară: dacă se rupe un singur cauciu, rochia se desprinde cu totul de pe corpul purtătoarei? Dacă stai prea mult la soare cu ea, cauciucul se întăreşte şi se rupe? Hmm… aparent amatoarele de rochii inedite (măsura 32-34, cât este aceasta confecţionată de o mămică din Marea Britanie pentru fata ei nu şi-au pus aceste întrebări, iar preţul licitat încă mai creşte. Rainbow Loom, compania care produce aceste brăţări din plastic, a vândut pe piaţă anul trecut circa 3,5 milioane de bucăţi.