Acum se poartă accesoriile… cu urechi

Victoria Beckham, Rita Ora sau Anna dello Russo deja le poartă obsesiv şi acest lucru le face să fie item-uri must-have pentru fashionistele de pe tot mapamondul.

Victoria Beckham, Rita Ora sau Anna dello Russo deja le poartă obsesiv şi acest lucru le face să fie item-uri must-have pentru fashionistele de pe tot mapamondul.

Când Yu Masui a apărut la Londra în ianuarie 2013, pentru prezentările colecţiilor masculine, purtând o căciulă cu „pampoane“, toată lumea a presupus că este doar altă excentricitate a jurnalistului englez. Însă atunci când Yu a reinterpretat acest concept şi cu ocazia show-urilor de primăvară-vară pentru 2014, toată lumea a luat aminte şi… s-a supus noului trend. Şapca cu urechi semnată Comme Des Garçons a devenit, practic peste noapte, cel mai vânat item.

Pentru show-urile din Milano, Anna dello Russo nu a putut rezista tentaţiei de a asorta rochiei monocrome de la Valentino o pereche de urechi à la Mickey Mouse, semnate tot… Comme Des Garçons. Victoria Beckham a optat pentru varianta Comme Des Garçons cu urechi de iepuraş (exact ca Yu Masui) şi chiar a postat o imagine cu noua achiziţie pe contul personal de Twitter. Trebuie să ne amintim că Victoria are un fler aparte în a „mirosi“ hiturile atunci când vine vorba de accesorii. Tot ea a făcut celebre şi urechile de pisică din dantelă de la Maison Michel. Suntem ferm convinse că toată lumea ştie exact la ce facem referire!

La nici două săptămîni de la încheierea săptămânilor modei, Karl Lagerfeld a facut un styling pentru Rita Ora, în care a folosit… o bentiţă cu coarne de cerb.

Să nu uităm nici de Sarah Jessica Parker care, anul trecut în luna noiembrie, a făcut furori la un eveniment Disney la care a purtat urechi brodate Mickey Mouse.

Dacă încă ai dubii în legătură cu aceste accesorii, o lăsăm pe Jourdan Dunn să aibă ultimul cuvînt. Modelul londonez a postat pe Instagram două imagini în care cerea părerea fanilor în legătură cu acest accesoriu, iar „publicul“ a răspuns pozitiv într-o proporţie covârşitoare.