5 motive pentru care ne-am îndrăgostit de colecția H&MOSCHINO

Mai e puțin timp până la lansarea oficială a colecției MOSCHINO [tv] H&M și ne-am gândit să îți prezentăm cinci motive pentru care ne-am îndrăgostit de această colaborare și pentru care nu trebuie să o ratezi!

  1. Celebrează diversitatea și prietenia

Pentru look book-ul MOSCHINO [tv] H&M, Jeremy Scott, directorul creativ al casei MOSCHINO, a adus împreună marea lui familie de prieteni, pentru a marca iubirea, pozitivitatea și diversitatea care reprezintă sufletul acestei colecții. Printre cei care au purtat cu energie și entuziasm piesele colecției MOSCHINO [tv] H&M, cu toată strălucirea, atitudinea urbană și umorul specific, se numară Aquaria – câstigătorul sezonului 10 al emisiunii lui RuPaul, numită Drag Race; Amiaya – gemenele și formatoarele de opinie Aya si Ami; Sakura Bready – asistenta lui Jeremy Scott la MOSCHINO și Pablo Olea – cel mai bun prieten al lui Jeremy și Director de PR și Comunicare al  MOSCHINO.

     2. Surprinde în totalitate spiritul MOSCHINO 

“Ador modul în care Jeremy surprinde în imaginile look book-ului spiritul MOSCHINO [tv] H&M. Colecția este una sonoră, creată pentru toți iubitorii de modă din întreaga lume.” declară Ann-Sofie Johansson, Director de Creație H&M. De la imprimeul cu discuri CD la cel cu lanțuri aurii, colecția cuprinde exact piesele MOSCHINO la care visam de mult timp!

     3.  Conține și piese vestimentare pentru câini 

Anul acesta nu ești singura care se va bucura de această colecție capsulă în colaborare cu un designer renumit! Companionii tăi canini vor putea purta și ei piese vestimentare și accesorii H&MOSCHINO.

     4. Este plină de piese statement 

Cizmele peste genunchi cu lanțuri MOSCHINO, geanta sub formă de ambalaj de prezervativ sau fusta mini din fâș sunt doar câteva din piesele statement din colecție pe care ni le dorim.

 5. Două colecții capsulă într-o singură colecție

Colecția H&MOSCHINO a fost gândită de către Jeremy Scott ca o colecție capsulă de sezon pentru MOSCHINO. Personajele Disney preferate precum Mickey Mouse, Bugs Bunny sau Donald Duck și piesele MTV de inspirație 90s sunt se regăsesc exclusiv în această colaborare cu H&M.

MOSCHINO [tv] H&M va fi disponibilă începând cu data de 8 Noiembrie în magazinul H&M din Băneasa Shopping City și online pe HM.com. Te invităm să răsfoiești galeria foto pentru mai multe imagini din colecția H&MOSCHINO.

Silvia Cristescu
silvia_cristescu@hotmail.com