Trei motive pentru care să porţi un sacou alb vara aceasta

Ce vei purta vara aceasta în serile răcoroase? Dar la birou, atunci când aerul condiţionat îţi dă fiori reci, la propriu? O jachetă din denim sau una din lână? Îţi sugerăm să optezi pentru varianta modernă: un sacou alb.

Iată cum au ales vedetele să poarte blazerul:

Dă-i un aer stylish purtat cu jeanşi şi balerini. Iată cum a ales Olivia Palermo să se îmbrace la o plimbare relaxată prin New York, la o plimbare cu adorabilul ei căţel. Adoptă şi tu o astfel de ţinută. Poţi purta şi un T-shirt cu un print funny şi nu uita de ochelarii de soare.

Îl poţi purta oricând la birou. Reese Witherspoon se simte confortabil într-o astfel de ţinută. Un blazer alb se va potrivi mereu unei fuste înflorate sau unor pantaloni scurţi cu print. Îţi sugerăm să alegi la birou varianta modelului de fustă în A, musai până la genunchi. Pentru un look complet alege o pereche de sandale cu talpă ortopedică.

Reese Witherspoon

Un outfit pentru o seară reuşită. Un şort sexy va complete orice ţinută. Eva Longoria ne arată că, la un astfel de outfit, ai nevoie doar de pantofii cu tocuri ameţitoare. Astfel vei fi pregătită de o seară incendiară în club cu iubitul tău sau de o petrecere între fete.

Eva Longoria

Adriana Matei
contact@misshypewit.com