Tips&tricks fashion de la Cristina Georgescu, Fashion Editor GLAMOUR

Săptămâna aceasta am urmărit-o peste tot pe Cristina, Fashion Editor-ul nostru. Iată ce are de spus despre stilul ei cool şi despre obiceiurile ei de shopping:

Săptămâna aceasta am urmărit-o peste tot pe Cristina,  Fashion Editor-ul nostru. Iată ce are de spus despre stilul ei cool şi despre obiceiurile ei de shopping:

 

 „Mă declar o adevărată shopaholică. Datorită faptului că sunt mai mereu prin magazine la goană după piesele pe care le propun lună de lună în paginile de shopping ale revistei GLAMOUR, este foarte complicat să mă abţin de la a-mi achiziţiona câte ceva. Este adevărat că bugetul nu-mi permite să exagerez, dar fac de fiecare dată un studiu de piaţă amănunţit înainte de a mă repezi la rafturi.

Top H&M, jeans H&M, colier Patrizia Pepe

 

Ador să fac cumpărături online, în special când sunt reduceri, dar mai ales când călătoresc. Studiez mereu noile trenduri, dar nu pot spune că mă conformez mereu. Port numai acele piese în care mă simt confortabil. Prefer să mă îmbrac în pantaloni, pe care îi port de fiecare dată cu balerini sau sandale romane (depinde de anotimp).

Ochelari de soare Lanvin for H&M, geantă Louis Vuitton

Ceas Swatch, brăţări Ashra Jewelry şi Brăţara ta Povestea ta

Balerini Repetto

Trebuie să recunosc că port cu precădere jeanşi şi tricouri ori topuri cu fel de fel de aplicaţii. Ador să îmi achiziţionez accesorii de calitate, dar aleg să mă îmbrac numai de la magazinele mele preferate. (H&M, COS, Zara, Massimo Dutti şi Uterque).

Cămaşă Sfera, pantaloni H&M

Balerini Zara

Imi place să colecţionez tot felul de bijuterii vintage şi aştept cu nerăbdare fiecare colecţie capsulă de la H&M. La evenimente speciale port mereu o little black dress la care asortez un colier statement şi bineînţeles tocuri ameţitoare. Aleg să mă îmbrac în piese monocrom, gri, bej, pastel şi din când în când în culori flashy. Îmi plac foarte mult genţile cu lanţ. Ziua când merg la birou aleg varianta XXL pentru a lua cu mine iPadul, revistele preferate şi echipamentul de fitness.”

Rochie Elena Perseil, maiou H&M, colier Folli Follie

Rochie Elena Perseil

Sandale Bakers