meghan markle motiv niciodata pantofi fara toc

Motivul surprinzător pentru care nu o vom vedea niciodată pe Meghan Markle în pantofi fără toc

Aparițiile publice ale lui Meghan Markle sunt îndelung urmărite. Ducesa de Sussex este mereu o apariție impecabilă, în ținute superbe accesorizate cu tocuri înalte. Însă există o explicație surprinzătoare pentru care Meghan poartă mereu pantofi cu toc. 

Săptămâna trecută, Prințul Harry și Meghan Markle au făcut o vizită oficială de două zile în Irlanda. Meghan Markle a avut niște outfituri superbe, accesorizate cu pantofi cu tocuri înalte. De altfel, Ducesa alege pantofi stilleto la fiecare ieșire în public. Însă după ce am văzut-o pe stadionul Croke Park din Dublin nu am putut să nu ne întrebăm: de ce a ales să poarte o pereche de pantofi cu toc?

meghan markle motiv niciodata pantofi fara toc

Meghan Markle și Prințul Harry s-au înâlnit cu mai mulți copii pe stadionul din Dublin

Sigur, Ducesa de Sussex a pășit fără niciun pic de efort pe iarbă, dar oare o pereche de pantofi sport nu era mai comodă? Se pare totuși că există un motiv întemeiat pentru care nu o vom vedea niciodată pe Meghan Markle în pantofi fără toc.

Meghan Markle are 1.67 de metri, iar Prințul Harry, 1.85 de metri. Fosta actriță poartă mereu pantofi cu tocuri înalte, pentru a evita ca diferența mare dintre ei să arate dezechilibrat în fotografii.

„Cuplurile între care există o diferență mare de înălțime apar nesimetric în poze și deseori, cel mai scund din cuplu arată mai scund decât este și se uită mereu în sus către partener. În cazul lui Harry și Meghan, ea poartă mereu tocuri înalte pentru a-și crește înălțimea și a scurta diferența dintre ei“, a spus fotograful de celebrități Glenn Gratton pentru publucația MailOnline.

De asemenea, Meghan se îmbracă în așa fel încât să pară mai înaltă: Ducesa de Sussex alege piese vestimentare cu talie înaltă și fuste creion midi, pentru a crea efectul de alungire a corpului. „Alegerea cu grijă a garderobei vestimentare este importantă pentru Harry și Meghan, pentru a minimiza diferența de înîlțime dintre ei. Forma fustelor va crea o iluzie optică și o va face pe Meghan să pară mai înaltă decât este în realitate“, a adăugat Glenn.

Ținutele lui Meghan sunt alese cu grijă nu doar din acest motiv. Toate rochiile purtate până acum de Ducesa de Sussex au ceva în comun și transmit un mesaj puternic. Aparițiile publice ale Ducesei de Sussex sunt îndelung urmărite, însă nimeni nu a observat până acum un detaliu surprinzător la stilul soției Prințului Harry. Publicația The Sun a atras atenția că Meghan poartă mereu încălțăminte cu un număr mai mare. Dacă ne uităm cu atenție la fotografiile surprinse cu ea, vedem că pantofii purtați de Ducesa de Sussex nu sunt deloc mărimea ei, ci sunt vizibil mai mari. Iată care este motivul pentru care Meghan poartă mereu încălțăminte cu un număr mai mare.

Foto: Hepta, Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro