Eşti pregătită pentru festivalurile verii? Inspiră-te de la Kate Moss.

Chiar şi după atâţia ani, atunci când ne alegem o ţinută potrivită pentru un festival de muzică, gândurile ne zboară instant la ţinutele purtate de celebrul model Kate Moss.

OK, admitem că Alexa Chung, Cara Delevingne sau Pixie Geldof au fost printre vedetele bine îmbrăcate de la festivalul Glastonbury de anul acesta. Şi că Diane Kruger a făcut furori la Coachella. Însă orice ar face aceste fete, nu reuşim încă să uităm de ţinutele atât de… interesante alese de Kate Moss pe parcursul anilor.

Ce vom bifa vara aceasta? Începem cu Electric Castle, care începe astăzi la Cluj (14-17 iulie). Ne-am rezervat bilete și la Untold (4-7 august), tot în Cluj, SummerWell, la Buftea (13-14 august), și ne-am pregătit și de o porție de festival la malul mării, Spellground Festival (13-14 august), dar și la. Puteți vedea ce program ne-am făcut vara asta aici.

Ce vom purta? Ei bine, pentru că noi abia aşteptăm să îi auzim pe cei de la Editor sau The Chemical Brothers să dansăm pe melodiile celor de la The Neighbourhood și The Kooks, avem câteva trucuri simpatice pentru fete glam, „furate“ direct din apariţiile senzaţionale ale lui Kate Moss.

  • În primul rând, alege ceva comod: nu tricouri prea strâmte, nu fustiţe largi (acceptate doar dacă sunt maxi) şi în nici un caz pantofi cu toc!
  • Dacă vremea pare ploioasă, caută o pereche de cizme din cauciuc şi investeşte într-o pelerină foarte subţire de ploaie, pe care o poţi împături în geantă.
  • Jeanşii reprezintă o alegerea potrivită, la fel ca şi pantalonii scurţi din denim sau rochiile maxi din pânză. Un cardigan din bumbac sau o jachetă din piele te vor apăra de vânt şi răcoare.
  • Nu uita să iei cu tine ochelarii de soare, o eşarfă pentru serile răcoroase şi… un strop de loţiune cu factor de protecţie.

Voi sunteţi gata pentru regalul de muzică al verii? Şi, mai ales, v-aţi pregătit ţinutele? Intraţi în galeria foto pentru a vedea câteva dintre ţinutele purtate de Kate Moss la festivaluri. 

Adriana Matei
contact@misshypewit.com