meghan markle accesoriu ducesa

De ce Meghan Markle a renunțat să poarte acest accesoriu de când a devenit ducesă?

Stilul vestimentar al lui Meghan Markle s-a schimbat de când a devenit Ducesa de Sussex. Cu toate acestea nu putem să nu ne întrebăm de ce Meghan a renunțat la unul din accesoriile ei favorite odată ce a devenit soția Prințului Harry.

Viața lui Meghan Markle s-a schimbat complet de când a intrat în familia regală britanică. Are o listă întreagă de reguli pe care trebuie să le urmeze, inclusiv la capitolul vestimentație. De altfel am început să vedem mici schimbări în stilul ei de când a devenit soția Prințului Harry.

Fosta actriță a început să poarte rochii sau deux piece-uri elegante, în nuanțe pudrate, a renunțat la cocul dezordonat în favoarea unor coafuri îngrijite și a dat gențile crossbody pe clutch-uri elegante.

Gențile micuțe crossbody erau alegerea lui Meghan înainte de a deveni ducesă. Ea le-a purtat inclusiv în vizitele oficiale pe care le-a întreprins cu Prințul Harry de la anunțarea logodnei. „Gențile crossbody se potrivesc mai mult cu jeans, pantaloni sau ținute informale, nu cu outfituri de designer“, a spus expertul regal Penny Junor pentru o revistă din Marea Britanie.

Clutch-urile pe care Meghan le poartă de când a devenit ducesă ar putea avea și o altă semnificație. Kate Middleton poartă mereu o geantă plic micuță pe care o ține cu ambele mâini atunci când vrea să evite, într-un mod diplomat, să dea mâna cu cineva. În schimb, Regina Elisabeta trimite diferite mesaje personalului regal britanic, folosindu-și geanta: dacă își pune geanta pe masă înseamnă că vrea ca evenimentul să se încheie în următoarele minute, dacă își lasă geanta pe podea, își dorește să părăsească conversația, iar dacă geanta rămâne pe scaun, înseamnă că se simte foarte bine și își dorește ca discuția să continue.

Chiar și Prințesa Diana avea un alt motiv (la care nu ne-am fi gândit) pentru care purta mereu o geantă plic. Într-un interviu acordat The Telegraph, designerul britanic de genți, Anya Hindmarch a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care Prințesa Diana purta mereu cu ea o geantă plic.

„Diana era un client loial și foarte amuzant. Venea la noi fără gărzi de corp și fără niciun tam-tam“, a spus designerul. Prințesa se ducea des la magazinul Anyei Hindmarch pentru a căuta gențile plic pe care le adora și pe care le numea „poșete pentru decolteu“. „Ne distram foarte tare creeând ceea ce ea numea <<poșete pentru decolteu>>, acele clutch-uri mici din satin cu care își acoperea decolteul atunci când ieșea din mașină“, a spus Hindmarch.

Acesta era felul Prințesei Diana se a utiliza moda pentru a evita fotografiile și titlurile nedorite din tabloide.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro