Cupluri stylish pe care le adorăm

Sunt frumoşi, celebri şi au mult stil, motive pentru care suntem constant cu ochii pe ei. Iată cele mai hot cupluri ale momentului:

Sunt frumoşi, celebri şi au mult stil, motive pentru care suntem constant cu ochii pe ei. Iată care sunt cele mai hot cupluri ale momentului:

 

Blake Lively&Ryan Reynolds

Vom ignora pentru moment geaca din piele albastră a lui Ryan, este probabil singura lui scăpare din ultimul timp. În rest, cei doi sunt ireproşabili şi nimeni nu poate spune nu sunt stăpânii absoluţi ai covorului roşu. Dacă încă aveţi dubii legate de statutul celor doi ca fashion icons, vom mai spune că fiecare din ei este imaginea unui parfum: Blake pentru Gucci, Ryan pentru Hugo Boss. 

 

Victoria & David Beckham
OK, cei doi nu au avut cel mai bun început în aventura lor cu lumea modei, dar au prins regulile şi au recuperat rapid. După 14 ani de căsnicie arată mai bine decât oricând şi se îmbracă mereu formidabil. 

Angelina Jolie & Brad Pitt
Cei doi preferă negrul în 90% din cazuri şi trebuie să recunoaştem că îi prinde de minune. Brangelina se abate rar de la acest cod cromatic şi nici n-ar trebui s-o facă deoarece chiar funcţionează! Cei doi reuşesc apariţii memorabile de fiecare dată când ies din casă!

Jennifer Aniston & Justin Theroux
Justin este extrem de abil în alegerea ţinutelor, a dovedit asta mereu. L-aţi văzut cât de bine arată în gecile sale biker? Wow, so HOT! Jen a fost mereu o fată tipic californiană, iar ţinutele sale au ilustrat asta mereu. De când formează un cuplu, cei doi îşi coordonează perfect apariţiile şi trebuie să recunoaştem că arată impecabil în costum!

În galeria alăturată vei găsi cuplurile pe care le iubim în redacţia GLAMOUR.