Cum să porţi şortul la birou

Trebuie să recunoaştem: e mare lucru să poţi să integrezi firesc, în garderoba de birou, o piesă sexy cum e şortul.

Iată cam ce ar fi de făcut:

Întâi de toate, trebuie să precizăm că, în condiţiile în care lucrezi într-un domeniu foarte rigid, este mai bine să eviţi şortul sau să alegi o variantă decentă, ce se termină puţin deasupra genunchiului.

CITEŞTE ŞI:

15 ţinute pentru o întâlnire romantică

Cum te îmbraci cu buget redus: ia exemplu de la vedete

Cum porţi piese în alb şi negru

 

Dacă ai decis că te poţi aventura şi la birou în şort, trebuie să ţii seama de un test simplu. Întinde mâinile pe lângă corp. Punctul în care ajungi în mod firesc cu degetele va reprezenta limita de care trebuie să ţii seama atunci când alegi lungimea pantalonilor sau a fustei: să nu fie niciodată mai scurte!

Aşadar, iată ghidul scurt de bună purtate a şortului la birou.

Porneşte de jos în sus: noile tocuri de lungime medie dau perfect lângă o pereche de pantaloni scurţi. Tocurile înalte ar putea părea excesive, dar cele medii şi pătrate sunt exact ce trebuie! Vei avea un look foarte fresh, iar la sfârşitul zilei nu te vor mai durea picioarele.

Ai mare grijă la proporţii şi nu alege o pereche excesiv de mulată pentru birou! Păstrează şortul sexy pentru plajă.

Alege un şort… la dungă! Dacă şi sacoul e din acelaşi material, practiv vei fi la costum, în varianta estivală, desigur! Ce poate fi mai potrivit pentru zilele toride din oraş?

Fii curajoasă şi experimentează! Poţi purta un şort cu pantofi oxford, pălărie şi cămaşă. Poţi să-ţi imaginezi ceva mai potrivit pentru birou? Noi nu. Ah, şi să nu ignorăm ruda şortului, fusta pantalon, o achiziţie extrem de valoroasă pentru garderoba office.

Ţi-am pregătit în galeria foto, o selecţie cu cele mai reuşite ţinute cu şort, tocmai bune pentru zilele relaxate la birou.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com