Cum purtăm culoarea fucsia?

Da, poţi purta piese fuscia fără să arăţi ca o imensă acadea. Redacţia GLAMOUR ţi-a făcut o selecţie cu cele mai stylish ţinute de pe podiumurile internaţionale.

Ai în garderobă o piesă vestimentară în această culoare tare, sau ai vazut prin magazine haine roz şi fucsia pe care ţi le-ai dori, dar nu îndrăzneşti să le porţi pentru că te gândeşti că nu ţi se potrivesc? Iată câteva lucruri de care trebuie să ţii cont.

3 motive pentru care te gândeşti că n-ai putea să porţi fucsia:

  • Nu vrei să arăţi mult prea tânără.
  • Nu eşti sigură că arată bine în contrast cu pielea ta sau în combinaţie cu nuanţa părului tău.
  • Nu ştii cu ce să asortezi această culoare şi unde ai putea să o porţi.

3 motive pentru care ar trebui să încerci să o porţi:

  • Se poate transforma în cea mai stylish piesă din garderoba ta. Trebuie să alegi mereu materiale de calitate şi piese cu tăieturi care să ţi se potrivească (nu purta volume, funde, volane exagerate, dantelă).
  • E posibil să-ţi stea chiar bine: de la cel mai pal roz până la cea mai flashy culoare de fucsia, exista un roz pentru fiecare. Ca şi un ruj de bună calitate, culoare potrivită te poate pune chiar în evidenţă, trebuie doar să îndrăzneşti să o porţi.
  • Este o culoare versatilă. Poart-o în combinaţie cu piese din denim, cu nuanţele neutre favorite (alb, bej, crem şi altele), cu alte nuanţe de roz sau chiar şi cu roşu ori portocaliu. Ai să primeşti multe complimente.

Aşadar, indiferent de nuanţa pielii ori culoarea părului, există mereu o nuanţă de roz ori fuscia care te va prinde de minune. Îndrăzneşte să o porţi.

Inspiră-te din galeria foto şi vezi care sunt cele mai moderne ţinute.

Foto: Yannis Vlamos

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro