Cizmele peste genunchi: DO or DON’T?

Credem că nu mai e o noutate pentru nimeni: cizmele peste genunchi sunt pe val în acest sezon!

Ţi-ai cumpărat deja o pereche, inspirată fiind de exemplele de pe podium, dar ajunsă acasă ai constatat că nu ai nicio idee cu ce ai putea să le porţi? E ok, avem soluţii pentru tine. Am ales două dintre fashionistele noastre favorite care să ilustreze cum să porţi aceste accesorii stylish.

Olivia Palermo ne-a oferit aceste sfaturi: “Cred că dacă le porţi cu o fustă mini obţii un efect… Clueless (îţi aminteşti personajele? ). Ar fi mult mai bine să le porţi cu jeanşi ţigaretă.”

Miranda Kerr pe de altă parte spune: “aş putea să port aproape orice cu aceste cizme: rochie maxi, jeans sau o fustă. Singurul lucru pe care nu l-aş face ar fi să le port cu pantaloni de piele.”

Vă întrebaţi ce alte obiecte se regăsesc pe lista de must-have a celor două fashioniste pentru acest sezon? Palermo mizează pe vesta de blană: “Ador vestele din blană. Le poţi purta în atât de mult feluri. Dacă suprapun şi piese lejere din caşmir, obţin un outfit foarte chic.” Kerr însă e genul de fată care se bazeză pe accesorii: “Ador hainele masive şi de obicei investesc în câteva pisese cheie dintr-un sezon. În rest, îmi plac eşarfele, pălăriile şi ador ochelarii de soare.”

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro