garderoba meghan markle

Cât de mult costă garderoba lui Meghan Markle?

De când a devenit ducesă, stilul vestimentar al lui Meghan Markle s-a schimbat complet. Dar oare cât de mult valorează garderoba Ducesei de Sussex? 

Fiecare ieșire în public a lui Meghan Markle este urmărită îndeaproape, iar ținutele ei sunt intens comentate. Încet, dar sigur, soția Prințului Harry se transformă într-un style icon. De când a intrat în familia regală britanică, outfiturile lui Meghan sunt alese cu grijă și, abia acum am observat, toate au un lucru în comun și transmit un mesaj puternic.

Fosta actriță a început să poarte rochii sau deux piece-uri elegante (de multe ori create special pentru ea), de la case de modă celebre, a renunțat la cocul dezordonat în favoarea unor coafuri îngrijite și a dat gențile crossbody pe clutch-uri elegante. Expertul regal Katie Nicholl spune că adunate, doar cheltuielile cu ținutele Ducesei de Sussex se adună la un milion de dolari! „De când Meghan face parte din familia regală britanică, cade în seama Prințului de Wales (n.red.: Prințul Charles) să acopere cheltuielile garderobei ei regale“, a spus Nicholl pentru Entertainment Today. 

Nici nu este de mirare suma, având în vedere că doar rochia de mireasă Givenchy a costat 440 de mii de dolari, iar rochia Stella McCartney purtată de Meghan la recepția de după nuntă, 157 de mii de dolari.
Prințul Charles este cel care plătește pentru cheltuielile fiilor săi și a soțiilor acestora. Anul trecut, acesta a cheltuit 6.5 milioane de dolari pentru Ducele și Ducesa de Cambdrige, Prințul Harry și logodnica lui, Meghan, față de 4.6 milioane de dolari, cheltuielile din 2016, când Harry și Meghan nu aveau o relație oficială. Asta înseamnă că întreaga cheltuială cu Meghan Markle se ridică la aproape 2 milioane de dolari.
Dar cum își permite Prințul Charles suma imensă? El plătește pentru cheltuielile copiilor lui și ale soțiilor acestora din bunurile ereditare ale Ducatului de Cornwall, care reprezintă peste 534 de kilometri pătrați ce se întind pe cuprinsul a 23 de țări la sud vest de Anglia. Proprietățiile îi aduc un venit anual de 28.5 milioane de dolari.
De când a devenit ducesă, stilul vestimentar al lui Meghan Markle s-a schimbat complet. Fosta actriță a început să poarte rochii sau deux piece-uri elegante, în nuanțe pudrate, a renunțat la cocul dezordonat în favoarea unor coafuri îngrijite și a dat gențile crossbody pe clutch-uri elegante. De când a intrat în familia regală britanică, outfiturile lui Meghan sunt alese cu grijă și, abia acum am observat, toate au un lucru în comun și transmit un mesaj puternic.
Foto: Hepta
roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro