8 moduri în care poţi purta jeanşii skinny

Nu te poţi despărţi de jeanşii tăi skinny? Foarte bine, nici noi! Stând cu ochii pe moda străzii, am descoperit 8 moduri supercool de a purta aceşti jeanşi. Inspiră-te şi încearcă-le şi tu!

CITEŞTE ŞI:

De ce nu trebuie să-ţi speli jeanşii? Niciodată?

Cum porţi jeanşii albi

Jachetă într-o culoare puternică+stilettos+skinny jeans

O jachetă verde smarald, albastru cobalt sau roşu rubin va arăta fabulos alături de o cămaşă sau un T-shirt alb, jeanşii tăi favoriţi şi pantofi sexy. Un look citadin memorabil!

Pulover basic+botine+ skinny jeans

Şi cel mai banal pulover poate fi salvat de anonimat în compania potrivită! Adaugă un lanţ cu pandantiv cool, o geantă maxi, botine scurte, cu toc mediu, şi jeanşi skinny, bineînţeles. Pentru o notă extra chic, rulează jeanşii şi lasă glezna la vedere!

O cămaşă din denim+jachetă ladylike+ skinny jeans

O ţinută all denim cu o notă feminină? Sigur, ar funcţiona de minune. Putem adăuga şi un colier cu personalitate şi voilá, un look demn de fotografiat!

Top alb+jachetă cu print geometric+ skinny jeans

Dacă ţinuta este relativ neutră, rupe monotonia cu o jachetă care să atragă toate privirile. Cu cât printul este mai special, cu atât vei ieşi mai mult în evidenţă! Ai curaj şi încearcă!

Un blazer supradimensionat+stiletto nude+ skinny jeans

Ţinuta de birou poate poate fi transformată instant într-una sexy: renunţă la fusta creion sau pantalonii de costum şi la balerini şi înlocuieşte-i cu jeans skinny, eventual rupţi, şi pantofi cu toc ameţitor!

Un top cu decolteu abisal+ coliere suprapuse+ skinny jeans

Ei bine, iată o abordare rock chic extrem de HOT! Poartă cu nonşalanţă un top negru cât mai decoltat, multe coliere subţiri şi botine cu ţinte!

Cămaşă albă+perfect heels+ skinny jeans

Această combinaţie e simplă şi de mare efect. Dacă nu vrei să-ţi baţi capul prea mult, dar să arăţi impecabil poartă cămaşa albă preferată cu jeanşii preferaţi, cu pantofii sau sandalele preferate. Simplu, nu?

Pălărie+ skinny jeans+tenişi

Poate părea că aceste elemente sunt întâmplătoare şi nu se leagă neapărat… Pălărie cu tenişi? Pare ciudat dacă te gândeşti şi totuşi funcţionează atât de bine… de încercat!

Adriana Matei
contact@misshypewit.com