6 pantofi de iarnă pe care orice fashionista ar trebui să îi aibă

Orice fată adoră să colecţioneze cât mai multe perechi de încălţări, nu-i aşa? Şi, orice am face, cu siguranţă că nu vom avea vreodată destule perechi de încălţări în garderobă. Iată care sunt piesele esenţiale care nu trebuie să-ţi lipsească de pe listă în acest sezon.

Clasicii balerini: Atunci când nu eşti adepta încălţărilor cu toc înalt, optează pentru varianta comodă: balerinii. Îi poţi purta la orice ţinută. Alege balerinii cu aplicaţii metalice ori strălucitoare, cristale sau pur şi simplu poartă varianta clasică, uni. Vezi cu ce ţinută îi poartă Miroslava Duma.

Balerini Fidelio – 49 LEI 39 LEI Îi găsești la reducere de Black Friday, aici.

balerini-fidelino-roz-8410805

Ghetele până la gleznă: Le poţi purta cu jeanşi negri, skinny, în timpul săptămânii sau cu o fustă mini şi un top elegant atunci când ieşi în oraş cu fetele. (Nicole Richie)

Ghete ECCO – 463 ,90 LE579 ,90 LEI Le găsești la reducere de Black Friday, aici.

 26174301001_aw15

 

Tenişi stylish: Tenişii sport au fost şi rămân în mare trend sezonul acesta. Îi poţi purta cu jeanşii tăi favoriţi, cu o fustă midi sau o rochie. Sunt foarte confortabili şi pot fi purtaţi chiar şi cu ţinute smart-casual ori elegante. Alege un model care să se potrivească fiecărui outfit. (Solange)

Teniși din piele ECCO – 299 ,90 LEI 499 ,90 LEI Îi găsești la reducere de Black Friday, aici. 

 

Cizme de călărie: Pentru un look ultra chic poartă-le cu pantaloni skinny albaştri ori gri. Îi poţi lua în weekend la o plimbare relaxată prin parc. (Reese Witherspoon)

Cizme Teresa – 159 LEI  89 LEI Le găsești la reducere de Black Friday, aici. 

cizme-teresa-negre-8422170

Pantofii stiletto: Anul acesta îndrăzneşte mai mult şi poartă pantofi deosebiţi cu un model interesant. Te aşteaptă un an plin de evenimente. (Olivia Palermo)

Pantofi Hampa – 129 LEI 89 LEI Îi găsești la reducere de Black Friday, aici.

pantofi-hampa-negri-8419607

Cizme de ploaie: Nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă cizmele din cauciuc. Achiziţionează-ţi un model simpatic pe care îl poţi purta atunci când plouă, dar şi prin zăpadă (poartă-le cu şosete groase de iarnă). (Jessica Alba)

Cizme impermeabile ECCO – 679 ,90 LEI 849 ,90 LEI Le găsești la reducere de Black Friday, aici. 

24465359360_aw15

 

 

 

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro