15 ţinute pentru o întâlnire romantică

Nu îţi este dor de prima întâlnire uneori? Chiar dacă eşti căsătorită, single, ieşi deja cu cineva ori eşti într-o relaţie complicată, redacţia GLAMOUR ţi-a făcut o selecţie cu cele mai interesante ţinute pentru o întâlnire.

Aceste ţinute inspirate, direct de pe streetstyle, purtate de fashioniste din întreaga lume îţi vor da câteva idei cool de cum să porţi piesele tale preferate. Iată şi câteva idei de care să ţii cont indiferent la ce fel de întâlnire mergi:

Pentru un rendez-vous romantic, mizează pe ţinute feminine, câteva accesorii deosebite şi poartă un machiaj natural şi o coafură cu bucle lejere.

Achiziţionează-ţi piese din materiale de calitate, în care să te simţi confortabil (nu vrei ca nişte pantofi prea strâmţi sau o pereche de pantaloni prea lungi, pe care calci cu tocurile, să îţi strice atmosfera romantică).

Interesează-te mai întâi unde are loc întâlnirea, astfel încât să îţi poţi să-ţi alegi ţinuta adecvată (fără tocuri extreme şi minijupe la film, fără decoltee în parc şi fără tricouri de jogging la un club!).

Poartă bijuterii delicate şi nu uita de pantofii cu tocuri ameţitoare, dar asigură-te să nu fii mai înaltă decât partenerul tău.

Dacă nu eşti foarte îndrăzneaţă, câteva piese clasice nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă: o cămaşă albă, o pereche de pantaloni clasici, un cardigan din bumbac, o rochie feminină până la genunchi. Aceste piese pot fi purtate atunci când ieşiţi la un restaurant, la cinema ori la teatru.

Intră în galeria foto şi descoperă cele mai cool ţinute.

Tags:
Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro