13 moduri de a-ţi transforma garderoba de toamnă-iarnă fără cheltuieli

Nu e nevoie să investeşti într-o cu totul altă garderobă pentru sezonul rece. GLAMOUR îţi arată cum să mixezi hainele şi accesoriile pe care le ai deja în dulap astfel încât să dai impresia că ţi-ai împrospătat dressingul.

În acest sezon poţi să fii stylish fără să îţi inveşteşti absolut tot salariul într-un nou dressing plin ochi cu piese abia apărute în magazine. Trebuie doar să scoţi din garderobă acele piese esenţiale, să plusezi la capitolul accesorii şi să îţi pui creativitatea la bătaie. Îţi dăm 13 idei inspirate!

  • Un nou mod de a purta geanta: Genţile supradimensionate pot fi purtate drept clutch-uri. Evident întrebarea care pluteşte în aer este dacă poţi să duci aşa o geantă pe care ai umplut-o până la refuz. Aşadar, fă o curăţenie straşnică şi separă lucrurile pe care trebuie să le ai zi de zi cu tine… de cele complet opţionale.
  • Trei investiţii clasice: Tricoul cu dungi orizontale, jacheta din piele şi jeanşii skinny sunt „clasicii“ la care poţi apela cu încredere atunci când nu ai nicio idee ce piese să alegi din garderobă pentru o nouă zi la birou.

Intră în galeria foto pentru a descoperi şi alte idei care te vor ajuta să îţi pregăteşti garderoba pentru zilele friguroase.

De Roxana Cornac; foto Northfoto, Hepta

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro