Fashion: 5 lecții de stil de la Jennifer Lawrence

Ținutele ei de covor roșu sunt perfecte, însă ce impresionează cu adevărat este personalitatea pe care reușește să o imprime hainelor pe care le alege în timpul liber.

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai talentate actrițe din lume. Le are pe toate: frumusețe nativă, farmec, atitudinea potrivită pentru a reuși în viață, talent și o echipă întreagă de PR, stiliști și make-up artiști care se ocupă non-stop de imaginea ei. Însă nimeni nu-i poate nega bunul gust în alegerea hainelor nici atunci când se afla în timpul liber, departe de blițurile aparatelor de fotografiat. Iar la asta se adaugă o atitudine relaxată asupra vieții și un simț al umorului greu de egalat. Toate aceste elemente o fac absolut irezistibilă în ochii bărbaților, dar și prietena perfectă, una alături de care stai la povești până la răsărit.

Am analizat stilul lui Jennifer Lawrence, unul cu reguli atât de simple, încât îl poți adopta ușor și fără să-ți schimbi complet întreaga garderobă. Iată ce am învățat:

  • Gentile sunt un accesoriu indispensabil

Gențile sunt un accesoriu indispensabil, iar Jennifer Lawrence nu se desparte de ele nici pe covorul roșu, nici pe străzile aglomerate din LA sau New York. Este locul în care păstrează notițe cu numele designerilor pe care îi poartă, pentru ca nu reușește să țină minte niciodată din ce este compusă întreaga ei ținută. În timpul liber preferă genti de dama precum cele din aceste imagini, colorate, versatile și foarte practice, perfecte pentru orice ținută, fie ea casual sau office.

  • Simplitate, simplitate, simplitate

Minimalismul pare să caracterizeze ținutele purtate de celebra actriță. Iar atunci când trebuie să participe la gale foarte pretențioase, cum sunt premiile Oscar, de exemplu, alege aproape întotdeauna un accesoriu care să aducă ținutei și un element de sobrietate – niște sandale negre cu barete late sau o aplicație din piele neagră, de exemplu.

  • Elementele din stilul bărbătesc

Jennifer Lawrence are de multe ori o atitudine care amintește mai degrabă de personalitatea unui bărbat. Poate tocmai de aceea iubește să combine elemente din stilul masculin, ca un sacou supradimensionat, la cea mai diafana rochiță albă din voal. Și îi vine perfect.

  • Denimul nu se demodează niciodată

Nu numai Jennifer Lawrence poate transforma o ținută formată din jeanși și geacă din denim într-un outfit strălucitor. Alege o geacă supradimensionată, care să îți acopere coapsele. Suflecă-i neapărat mânecile și adaugă o pereche de cercei supradimensionați, care au revenit la modă și sunt din ce în ce mai căutați. O pereche de ochelari retro, rotunzi, și o coafură relaxată sunt elementele de detaliu ale acestei ținute care te va scoate cu siguranță din anonimat.

  • Sex appeal într-un simplu costum

Cine a spus că un costum nu poate fi foarte sexy? Chiar dacă are pantaloni în loc de clasica fustă conică. Trebuie însă combinat cu un maiou din voal, alb, poate chiar transparent, dacă ai curaj. Adaugă ținutei și un lanț de corp și vei întoarce cu siguranță toate capetele. Mai ales dacă alegi să completezi ținuta și cu o pereche de tocuri stiletto.

 

Ce admiri cel mai mult la ținutele purtate de Jennifer Lawrence? Te inspiri din stilul ei atunci când mergi la cumpărături?
Sursă foto: Shutterstock.com

erika
erika.chivu@ringier.ro