Sandalele sezonului: 4 modele care ne plac

Scuză-ne, Marc Jacobs… dar ce vedem pe catwalk este chiar o invazie de sandale ce seamănă flagrant cu cele de la Dr. Scholl? Să discutăm!

Show-ul de primăvară Marc Jacobs a adus în atenţie o serie întreagă de sandale inspirate de moda anilor 70, devenite rapid un adevărat hit pe conturile de Pinterest ale fashionistelor. Trei femei care cunosc foarte bine acest trend încearcă să ne convingă că e musai să în includem în garderobă.

„Am văzut sandalele Marc Jacobs într-o reclamă. Şi eu îmi doresc o pereche! Mereu am crezut că prin designul lor, fie că poartă semnătura Scholl, Prada sau Marc Jacobs, aceste sandale îţi fac picioarele să arate bine“ – Pamela Scholl, strănepoata doctorului William Scholl, fondatorul companiei Scholl.

„Pantofi care să fie şi comozi, iată un trend de adoptat. Sarah Jessica Parker a purtat astfel de sandale în Sex and the City: e un detaliu care transmitea faptul că era într-o dispoziţie relaxată şi că se afla în căutarea confortului.“ – Patricia Field, designerul de costume al Sex and the City.

„Susţin orice demers al designerilor de a promova pantofii comozi. Aşa că mult succes înainte, Marc Jacobs!“ – actriţa Sissy Spacek, cea care a ajutat la popularizarea acestor sandale.

Intră în galeria foto pentru a vedea câteva modele care ne-au cucerit. 

Foto Yannis Vlamos

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro