Am dat startul noii ediții GLAMOUR Street Fashion Show! Înscrie-te și tu!

GLAMOUR Street Fashion Show va avea loc pe 13 noiembrie, la Biavati Events, iar cele mai glam participante sunt invitate să ia parte la cel mai stylish concurs din țară. Doar aruncă un ochi la fotografiile de anul trecut ca să vezi cât de distractivă este toată experiența.

Ce trebuie să faci:

  • Să ai peste 18 ani
  • Să fii pasionată de fashion
  • Să vrei să faci parte din echipa uneia uneia dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România
  • Să te înscrii aici până pe 24 septembrie

Fă-ți o fotografie de streetstyle (format 600 x 900) inspirată din aceste 10 trenduri și un filmuleț de prezentare (max. 60 secunde) în care să povestești despre tine și despre ținuta pe care o porți.

Pe platforma dedicată evenimentului îți vei putea uploada atât fotografia cât și filmulețul, alături de numele, vârsta, orașul, ocupația, numărul de telefon și adresa de mail + trendul pe care le-ai ales din cele 10 trenduri ale sezonului toamnă iarnă 2017-2018, și descrie pe scurt ținuta pe care o porți. Toate participantele vor fi votate de public în perioada 27 septembrie – 10 noiembrie.

Fiecare ambasadoare va alege 10 cele mai stylish participante, care vor face parte din echipa ei. Toate participantele vor fi votate de public în perioada 20 septembrie – 10 noiembrie.  Ambasadoarele le vor oferi participantelor din echipă sfaturi de stil şi le vor fi alături în seara marelui eveniment, GLAMOUR Street Fashion Show, pe 13 noiembrie, în calitate de antrenor.

11 cele mai cunoscute bloggerițe din România au devenit Ambasadoarele GLAMOUR Street Fashion Show. Iată cine ne va fi alături la această ediție:

1. Alina Ceușan & Carmen Grebenișan – alinaceusan.net carmengrebenisan.ro
2. Andreea Chirilă – sayrouge.com
3. Ioana Grama – ioanagrama.ro
4. Laura Giurcanu – lauragiurcanu.com
5. Laura Mușuroaea – lauramusuroaea.com
6. Larisa Costea – themysteriousgirl.ro
7. Mădălina Merca – indiechase.com
8. Patricia Blaj – www.theoutsiderz.com
9. Sandra Bendre – sandrab.ro
10. Sânziana Negru – sanziananegru.com

Toate cele 100 de participante, selectate să participe la evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show din 13 noiembrie, vor primi un premiu oferit de L’Oreal Professionnel, format din spray pentru volum la rădăcină, pentru părul fin, cu efect anti-gravitație, și fixativ Infinium Pure; un premiu oferit de Maybelline, format din: Fit me powder, Sensational Liner, Instant Anti-Age, Colossal Big Shot, SuperStay Matte Ink, dar și un set de bijuterii oferit de Claire’s, format din colier și cercei.

Ocupanta locului 1 va primi două produse din gama Serie Expert Inforcer, lansată în septembrie de L’Oreal Professionnel (șampon fortifiant anti-rupere și mască fortifiantă anti-rupere) si un fixativ Infinium Pure, un set de produse oferit de Maybelline (Brow Tattoo, Master Blush palette, Lip Contour Palette, Color Sensational Shaping Lip Liner, Master Strobing Liquid, Master Camo, Lash Sensational), căști Bluetooth audio On-Ear Fresh`n Rebel Caps și boxă portabilă Fresh`n Rebel Slice Fabriq Edition Cloud, oferite de Hama, și un voucher pe o perioadă de 2 luni, valabil la un club World Class la alegere.

Câștigătoarea locului întâi va fi și protagonista unui material în GLAMOUR.

Ocupanta locului 2 va primi două produse din gama Serie Expert Inforcer, lansată în septembrie de L’Oreal Professionnel (șampon fortifiant anti-rupere și mască fortifiantă anti-rupere) si un fixativ Infinium Pure, un set de produse oferit de Maybelline (Brow Tattoo, Master Blush palette, Lip Contour Palette, Color Sensational Shaping Lip Liner, Master Strobing Liquid, Master Camo, Lash Sensational), căști Bluetooth audio On-Ear Fresh`n Rebel Caps și boxă portabilă Fresh`n Rebel Slice Fabriq Edition Cloud, oferite de Hama, și un voucher pe o perioadă de 2 luni, valabil la un club World Class la alegere.

Ocupanta locului 3 va primi două produse din gama Serie Expert Inforcer, lansată în septembrie de L’Oreal Professionnel (șampon fortifiant anti-rupere și mască fortifiantă anti-rupere) si un fixativ Infinium Pure, un set de produse oferit de Maybelline (Brow Tattoo, Master Blush palette, Lip Contour Palette, Color Sensational Shaping Lip Liner, Master Strobing Liquid, Master Camo, Lash Sensational), căști Bluetooth audio On-Ear Fresh`n Rebel Caps și boxă portabilă Fresh`n Rebel Slice Fabriq Edition Cloud, oferite de Hama, și un voucher pe o perioadă de 2 luni, valabil la un club World Class la alegere.

Ocupanta locului 4 va primi două produse din gama Serie Expert Inforcer, lansată în septembrie de L’Oreal Professionnel (șampon fortifiant anti-rupere și mască fortifiantă anti-rupere) si un fixativ Infinium Pure, un set de produse oferit de Maybelline (Brow Tattoo, Master Blush palette, Lip Contour Palette, Color Sensational Shaping Lip Liner, Master Strobing Liquid, Master Camo, Lash Sensational), căști Bluetooth audio On-Ear Fresh`n Rebel Caps, oferite de Hama, și un voucher pe o perioadă de 1 lună, valabil la un club World Class la alegere.

Ocupanta locului 5 va primi două produse din gama Serie Expert Inforcer, lansată în septembrie de L’Oreal Professionnel (șampon fortifiant anti-rupere și mască fortifiantă anti-rupere) si un fixativ Infinium Pure, un set de produse oferit de Maybelline (Brow Tattoo, Master Blush palette, Lip Contour Palette, Color Sensational Shaping Lip Liner, Master Strobing Liquid, Master Camo, Lash Sensational), căști Bluetooth audio On-Ear Fresh`n Rebel Caps, oferite de Hama, și un voucher pe o perioadă de 1 lună, valabil la un club World Class la alegere.

Ocupantele locului 6-10 vor primi două produse din gama Serie Expert Inforcer, lansată în septembrie de L’Oreal Professionnel (șampon fortifiant anti-rupere și mască fortifiantă anti-rupere) si un fixativ Infinium Pure, dar și un set de produse oferit de Maybelline (Brow Tattoo, Master Blush palette, Lip Contour Palette, Color Sensational Shaping Lip Liner, Master Strobing Liquid, Master Camo, Lash Sensational),.

 

mirela.ujica
mirela.ujica@glamour.ro