Cum să-ți organizezi dulapul pentru noul sezon

Un dulap bine structurat îți poate fi de mare folos, mai ales în zilele în care te grăbești.

Trecerea de la iarnă la primavară este una destul de complicată. Au loc schimbări de temperatură, de la rece la cald, în doar câteva săptămâni. Așadar trebuie să ne adaptăm ținutele la noile temperaturi.

Deși ne bucurăm că scăpăm de pulovere și geci groase, nu suntem prea încântate de ideea de a organiza dulapul (iar!).

Însă nu te îngrijora, noi îți spunem 12 trucuri prin care poți avea un dulap ordonat.

,,Femeile nu-și dau seama că de multe ori starea lor de spirit este legată de cum este organizat dulapul lor. Dacă este haos, te vei simți ca atare.

Dar când hainele sunt ordonate și toate sunt la îndemână, te vei simți mai relaxată și mai încrezătoare,, spune Melanie Charlton Fascitelli, autoarea cărții ,,Shop your closet; The ultimate guide to organizing your closet with style,,

De asemenea, persoanele mai ordonate sunt mai optimiste, mai puțin stresate și au capacitatea de a lua decizii mai bune.

Un studiu recent spune că un dulap organizat te poate ajuta să fii mai bun la locul de muncă. De asemenea, te poate ajuta să ai sentimentul că ai control asupra propriei vieți și să ai mai multă energie.

Iar pentru cei mai puțin organizați, avem o veste bună- toată lumea poate face asta, îți trebuie doar un mic impuls.

Un dulap bine structurat va scoate în evidență toate achizițiile tale și vei putea fi gata într-un timp mai scurt fără să pierzi minute în șir căutându-ți bluza preferată.

Foto: 123rf

erika
erika.chivu@ringier.ro