Cum ne îmbrăcăm la festivalurile acestei veri?

Sezonul festivalurilor a început deja, aşa că în garderoba noastră apar deja pantalonii scurți, accesoriile florale și multe altele. Doar că toate acestea sunt puțin demodate. Dar noi îți vom da câteva sfaturi despre cum să te îmbraci la un festival și să fii o apariţie foarte chic.

Este timpul să schimbăm codul vestimentar și să abordăm noul sezon de festivaluri cu forțe proaspete și idei noi.

Trebuie să ne folosim de anumite trucuri de stil. Pune accentul pe accesorizarea mâinilor – inele sau tatuaje temporare. Te poți inspira din show-ul Givenchy toamnă/iarnă 2015, deși unele dintre acele look-uri sunt mai potrivite pentru catwalk decât pentru un festival. Dar dacă îți dorești totuși să îți scoți în evidență părul, uită de acele bentițe florale și folosește-te de împletituri. Dacă acestea ți se par prea simple poți adauga o ghirlandă de flori. Sau te poți inspira de la Bjork pentru a-ți crea noduri în păr – în scurt timp toată lumea va adopta acest look.

O eșarfă va spune cu siguranță „Sunt cu trupa“, ceea ce este foarte potrivit pentru un festival. Atenție, dacă porți eșarfă renunță la pălărie.

Vremea nu este întotdeauna așa cum ne-am dori, ai grijă să ai la tine o geacă sau un cardigan cu franjuri. Acesta din urmă va funcționa cel mai bine asortat cu un tricou retro și jeanşi. O geacă de piele îți va da un look mai rock`n`roll.

Regula cea mai importantă: nu purta același look ca cel din anii precedenţi. Sunt atât de multe opțiuni încât nu este nevoie să porți același outfit.

Intră în galeria foto pentru a vedea câteva idei de ținute și coafuri pe care le poți adopta pentru festivalurile acestei veri. 

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro