Victoria`s Secret 2017 sutien fantasy

Cum arată sutienul Fantasy din show-ul Victoria`s Secret 2017

În mai puțin de o lună îngerașii Victoria`s Secret vor zbura către Shanghai pentru show-ul Victoria`s Secret 2017. Deși așteptăm cu nerăbdare să vedem noua colecție Victoria`s Secret, preferatul nostru este sutienul Fantasy.

Sutienul Fantasy este realizat din pietre prețioase și valorează câteva milioane de dolari. Da, ai citit bine. Iar anul acest norocoasa care îl va purta este Lais Ribeiro!

Modelul brazilian în vârstă de 27 de ani a devenit oficial un îngeraș în anul 2015, dar lucrează cu brandul din anul 2010. Iar acum a fost aleasă să poarte sutienul fantasy intitulat Champagne Nights.

Vestea a fost dezvăluită printr-un video destul de hilar; Ribeiro așteaptă ședința foto pentru sutienul Fantasy, doar că aceasta nu începe la ora stabilită. Așa că modelul se decide să-i ajute pe cei de pe set la diferite lucruri: șterge obiectivele aparatelor de fotografiat, pregătește decorul și dă sfaturi despre viață fotografilor.

Da, se pare că poți face treburile de zi cu zi în timp ce porți un sutien în valoare de câteva milioane de dolari.

Sutienul Fantasy Champagne Nights valorează două milioane de dolari și este făcut din aur, diamante, safire galbene și topaz albastru.

Se pare că Ribeiro nu știa că va purta sutienul Fantasy, aceasta a aflat vestea în timp ce făcea probele pentru show. Iar când i s-a spus că ea a fost aleasă pentru a purta sutienul Fantasy, lacrimile de fericire nu au întârziat să apară.

Iată cum arată sutienul fantasy

 

În fiecare an, Victoria`s Secret alege unul dintre îngerașii săi-adică modelele care au contract cu brandul pentru a apărea în campanii, reclame și imagini web pe tot parcursul anului-pentru a purta sutienul Fantasy făcut din pietre prețioase.

Modelele care au avut ocazia să poarte acest sutien sunt Claudia Schiffer (în 1996), Heidi Klum (aceasta a fost aleasă de două ori să poarte sutienul fantasy), Gisele Bündchen ( de asemenea, și ea a fost aleasă de două ori) și Miranda Kerr.

La show-ul Victoria`s Secret din 2016, ce a avut loc la Paris, Jasmine Tookes a fost cea care a defilat purtând sutienul fantasy, intitulat Bright Night.

În afară de sutienul fantasy, suntem entuziasmate și de programul din acest an: o nouă locație, o nouă colaboare cu Balmain și o posibilă reuniune Taylor Swift-Harry Styles.

Foto: northfoto

erika
erika.chivu@ringier.ro