Balmain x H&M: cum arată colecția capsulă

În sfârșit putem vedea întreaga colecție Balmain pentru H&M și spunem doar atât: abia așteptăm data de 5 noiembrie, când colecția va fi disponibilă în magazine!

Dacă admiri munca lui Olivier Rousteing la Balmain, dar ai un buget restrâns pentru shopping, vestea că Balmain a realizat o colecție pentru H&M te-a bucurat cu siguranță. Suntem sigure că, la fel ca noi, ești nerăbdătoare să apară în magazine.

Cu ocazia acestei colaborări, Vogue.com a stat de vorbă cu Olivier Rousteing, directorul de creație al casei Balmain, care a povestit ce surse de inspirație a avut pentru colecție și cum a fost influențat de fani să accepte această colaborare. „Am vrut ca această colecție să conțină sentimentul de încredere, erotismul și puterea acestei case. Când vei purta aceste piese vestimentare, te vei simți puternică și încrezătoare“, a declarat Rousteing pentru Vogue.com. „Pentru această colaborare am petrecut la fel de mult timp ca pentru colecțiile mele pentru că am vrut să mă asigur că fiecare piesă vestimentară este perfectă“, a adăugat designerul.

Citește întregul interviu al lui Olivier Rousteing pentru Vogue.com aici.

Intră în galeria foto alăturată pentru a vedea toate piesele din colecția Balmain x H&M.

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro