Cum a fost la Victoria's Secret Fashion Show 2018

Cum a fost la Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Spectaculosul Victoria’s Secret Fashion Show 2018 a avut loc ieri în New York. Iată cum a fost la cea mai așteptată prezentare a anului. 

Ediția din acest an a Victoria’s Secret Fashion Show a avut loc în New York. De această dată nu am aflat dinainte prea multe informații (organizatorii nu au spus nimic despre artiștii care au cântat la prezentarea de modă), însă zilele trecute am văzut o fotografie cu spectaculosul sutien Fantasy Bra, în valoare de un milion de dolari. Anul acesta, Elsa Hosk a fost aleasă să defileze în prețiosul sutien încrustat cu diamante. Spectacolul va fi difuzat la televizor pe 2 decembrie. 

Castingurile pentru ediția de anul acesta al Victoria’s Secret Fashion Show au avut loc în august. Zeci de modele și-au făcut apariția la sediul din Manhattan al companiei pentru audiții, dar doar un număr redus de fete au fost acceptate. O lună mai târziu, modelele din toată lumea au anunțat pe Instagram că au fost acceptate pentru show-ul din 2018, prin fotografii în care sar în sus de bucurie sau vorbesc printre lacrimi despre cât de mult și-au dorit să facă parte din echipa îngerilor Victoria’s Secret.

Pe catwalk-ul Victoria’s Secret Fashion Show 2018 au urcat și celebrele modele Kendall Jenner, Toni Garrn – după o absență de cinci ani -, Gigi și Bella Hadid, cea din urmă confruntându-se zilele trecute cu numeroase critici negative asupra felului în care arată. Supermodelul în vârstă de 22 de ani nu mai vrea să fie criticată pentru cât de slabă este, așa că are cel mai bun răspuns la adresa acestor răutăți.

Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Shawn Mendes și The Struts au întreținut atmosfera în timp ce 66 de modele au defilat pe catwalk. În cadrul show-ului de seara trecută a fost prezentată și colecția capsulă realizată în colaborare cu Mary Katrantzou. Designerul a realizat o colecție de lenjerie intimă intitulată Floral Fantasy.

Victoria’s Secret Fashion Show 2018 a fost ultima prezentare a Adrianei Lima. După 20 de ani, modelul brazilian își agață în cui aripile de înger Victoria’s Secret. Adriana a fost vizibil emoționată seara trecută, în timp ce defila pe catwalk. Cu lacrimi în ochi, modelul s-a oprit pe scenă și a făcut gesturi de mulțumire către publicul prezent la eveniment.

Victoria’s Secret Fashion Show 2018 a fost o adevărată desfășurare de forțe și, bineînțeles, în culise a fost un alt spectacol.

Pentru a vedea cum a fost la Victoria’s Secret Fashion Show 2018 intră în galeria foto. 

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro