Chrissy Teigen se mândrește cu vergeturile sale

Chrissy Teigen se mândrește cu vergeturile sale

Majoritatea femeilor (și bărbaților) au diferite semne pe corpul lor (vergeturi, celulită și altele) și, ocazional, vedetele vor să ne aducă aminte că și ele sunt oameni normali, la fel ca noi.

Chrissy Teigen este una dintre cele mai amuzante vedete de peste ocean, mesajele sale de pe Twitter și Instagram fiind un deliciu.

Soția lui John Legend abordează foarte des probleme cu care se confruntă toată lumea – de la diferite accidente vestimentare până la depresie postnatală, acesta fiind unul dintre motivele pentru care fanii o adoră. Pe lângă asta, trebuie să recunoaștem că ea și John alcătuiesc unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

De când a adus-o pe lume pe fata sa, Luna, Teigen a început să vorbească din ce în ce mai mult despre cum a acceptat felul în care corpul ei s-a schimbat de când a devenit mamă. Așadar, postarea sa de pe Twitter în care a arătat lumii întregi vergeturile sale, nu a fost o surpriză pentru nimeni.

Mai mulți fani au reacționat la postarea modelului, majoritatea fiind reacții pozitive. „Îți mulțumesc atât de mult pentru mesajul acesta. Am detestat toată viața mea felul în care arăt“, i-a transmis o studentă, în vârstă de 18 ani. O altă cititoare, o mamă tânără i-a răspuns: „Îți mulțumesc pentru sinceritate și pentru că ne-ai reamintit tuturor că nimeni nu este perfect“.

Desigur că au fost și câteva reacții negative, mai multe persoane susținând că Teigen ar fi postat imaginea respectivă doar pentru a atrage atenția. Chrissy i-a răspuns imediat uneia dintre ele, spunându-i că de vină este vinul pe care l-a băut în seara respectivă și faptul că îi place cum se simt vergeturile la atingere.

Noi apreciem gestul lui Chrissy Teigen și încurajăm toate femeile să se iubească, indiferent de defectele fizice pe care le au.

Foto: Hepta

 

erika
erika.chivu@ringier.ro