Cele mai frumoase paltoane și jachete ale sezonului

O jachetă spectaculoasă este esențială în aceste luni. După ce am luat la rând magazinele si site-urile noastre favorite, am identificat acele piese pentru care merită să faci o pasiune. Iată ce poți alege:

Cojocelul perfect
Cu siguranță o favorită a designerilor, această piesă vine într-o varietate uluitoare de interpretări, gata să te cucerească și să te convingă să le iei acasă cu tine. Trebuie să admitem că nicicând nu ni s-a parut mai cool ideea de cojoc purtat cu dresuri dantelate.

Canadiana cool
Această piesă a trecut printr-un amplu proces de transformare, astfel că purtată cu o fustă plisată din lurex și stiletto cu șosete chic va compune cea mai hot ținută de seară. Greu de crezut? Ei bine, încearcă și tu!

Inspirație militară
Știm că nu ar trebui să alegem tabere, dar în acest caz, paltoanele militare sunt de departe favorite absolute. Croiuri sobre și decorații somptuoase, pe scurt: o declarație de stil cu adevărat puternică.

Color pop
Nimic nu te binedispune într-o zi gri și friguroasă precum o jachetă într-o culoare tonică. Încearcă un roz nebunesc, un verde vibrant sau chiar o nuanță decadentă de mov!

Oana Vasilache
oana.vasilache@glamour.ro