Cele mai cool modele de încălțăminte pentru vara anului 2017

Recunosc că denumirea de papuci nu mă convinge, dar modelele acestea de încălțăminte sunt de departe preferatele mele pentru vara anului 2017.

În ianuarie 2015, Alessandro Michele a fost numit noul director de creație Gucci, iar în toamna aceluiași an a creat un trend care a rămas foarte cool și în momentul de față. Michele ne-a propus o pereche de pantofi închiși cu blană, care a devenit la scurt timp cel mai purtat model de încălțăminte al momentului.

Doi ani mai târziu, acești papuci încă sunt în trend și asta nu poate decât să mă bucure. Fie că preferi varianta închisă în față sau pe cea deschisă, poți integra aceste modele foarte ușor în aproape orice ținută. Cei închiși în față mă duc cu gândul la babouche, un model de încălțăminte specific marocanilor și mărturisesc că mi-am achiziționat și eu o pereche acum câteva luni din Fez și abia aștept să îi port pe străzile din București. Mules, slippers sau papuci, spune-le cum vrei, dar musai achiziționează-ți o pereche. Îi poți purta cu pantaloni culottes, rochii și fuste midi, dar și jeanși scurți. Sunt potriviți unei ținute de zi, așadar, dacă trebuie să participi la un eveniment seara, după programul de la birou, te sfătuiesc să ai o pereche de sandale cu toc în geantă.

Sigur că avem la dispoziție și variante mai accesibile și nu trebuie să îți achiziționezi perechea perezentată mai sus, iar în galeria foto ți-am pregătit modelele mele preferate. Te aștept pe Facebook, să-mi spui care sunt favoriții tăi.

Foto: Yannis Vlamos

erika
erika.chivu@ringier.ro