Cea mai cool geantă a sezonului

Garderoba ta are nevoie de un refresh? Te sfătuim să începi cu accesoriile, iar o geantă cu mâner este punctul de plecare perfect, crede-ne pe cuvânt.

Cea mai bună cale e cea de mijloc, deci dacă nici tu nu vezi rostul genților minuscule sau al celor supradimensionate, acest tip de geantă e perfect pentru tine: nici prea mare, nici prea mic, extrem de chic. Ce ți-ai putea dori mai mult? Te sfătuim să eviți variantele previzibile și plictisitoare și să experimentezi cu printuri nebunești și culori hot.

Dacă vrei un model cu totul aparte îți sugerăm o piesă cu accesorii prețioase, întocmai ca o bijuterie (vei găsi inspirația în prezentarea Dolce&Gabbana).

Cum poți purta această geantă? Credem că va contura perfect orice ținută de zi, dar noi o vedem cel mai bine alături de un sacou alb, un maiou, lejer, perechea de jeanși favoriți și niște mocasini comozi. La fel de bine, o poți purta cu un deux-pièces din tweed ori o little blac dress. Dacă te-am convins, te provocăm să găsești geanta perfectă pentru tine în galeria de mai sus!

Foto: Yannis Vlamos

 

 

Oana Vasilache
oana.vasilache@glamour.ro